Megcsináltatnátok az elköttetést a helyemben?
24 éves vagyok, 3 gyerekem van. 2x estem teherbe védekezés mellett, most kombinlok 2 módszert és így talán megbízható. Régóta keresek olyan orvost aki vállalná az elkötésem (korom miatt nem vállalták be sokan), most megtaláltam az orvost aki vállalja, 120 ezer forintért. Ezt kb 3 hónap alatt összespórolom magamnak. Eddig biztos voltam benne hogy megcsináltatom, de most hogy már összejönne elbizonytalanítottam. Most fogok dolgozni menni és abban biztos vagyok hogy 10 évig nem szeretnék szülni. De utána ha vágyom babára? El lehet nyomni az érzést?
Fontosnak érzem elmondani, hogy ha elköttetem magam, akkoris fogok szedni gyógyszert. Tehát a gyógyszer megmarad valszinű addig mig termékeny korban vagyok.
Belevágnátok a helyembe?
Nekem 36évesen 3gyerek után nem vállalta a dokim- azt mondta még szülhetek ha akarok.
Azt ajánlotta, hogy a férjem köttesse el magát. Eleve nem hasi műtét, sokkal egyszerűbb és helyreállítaható!
Férjed nem vállalná?
A mirena más, mint egy sima spirál. A sima spirál általában erősebbé teszi a vérzést, fokozza a kismedencei fertőzés kockázatát, míg Mirena mellett gyakran csökken/megszűnik a vérzés, sokkal megbízhatóbb is (annyi a pearl indexe, mint az elkötésnek!), és a fertőzések kockázatát is kevésbé növeli.
Szerintem érdeklődj után a dokidnál, hogy javasolná-e.
2 tervezetlen terhességgel te nem lennél extra parás? :)
Mirenát még átgondolom, de nemhiszem hogy felrakatom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!