Ti megcsináltatnátok az amniocentézist ilyen eredményekkel?
28 éves vagyok - a párom 31 éves
Van egy egészséges 6 éves kisfiunk. Fél éve volt egy középidős vetélésem emiatt most halmozottan féltem a kis tökmagot.
Tarkóredőt 3 helyen mértek. 1,6 aztán 2,7 végül 1,8mm. Mindhárom a 12.héten történt. A harmadikat Szabó docens mérte a klinikán.
Orrcsont mindhárom esetben látható volt és szép hosszú volt a combcsont.
Aztán jött a kombinált teszt ami 1:242 down szindrómára. Béta HCG 4 MOM lett. :(
Tegnapi Uh szerint semmi eltérés, szép 15 hetes kisfiú.
Nem tudom mi tévő legyek...
Én megcsináltattam tavaly. 34 éves vagyok. 12 hetes kombi teszten minden ok volt. Még mondta is a doki,hogy ezeket az értékeket küldi tovább Londonba, olyan jók. Aztán a 16. hetes vérvétel eredménye nagyon rossz lett. Visszamentem a dokihoz, majdnem másfél órán keresztül vizsgált, semmi eltérést nem látott. Már akkor mondta, hogy nincs semmi baja a magzatnak és ő még soha nem tévedett. Igaza volt, de nem bírtam volna ki kétségek között azt a 4 hónapot a szülésig. Nekem sem fájt, utána egy hétig feküdtem a biztonság kedvéért. Persze nagyon féltem, hogy elveszítem, nem volt könnyű meghozni a döntést. Nekem
is van már egyébként egy 6 éves fiam, vele minden értékem jó volt. Most már egy éves is elmúlt a lányom és minden rendben van vele. Ugyanígy döntenék, ha esetleg vállalnánk harmadik gyereket és szintén probléma merülne fel.
Nem komplikáció mentesen ugyan de túl vagyunk a beavatkozáson 1 hete. Holnap lesz meg az eredmény, hogy valós volt-e a félelmem a magzatvízszivárgás miatt.
Az amnio eredménye még 2 hét ha minden jól megy. Remélem nem telefonálnak hamarabb. Görcsben van a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!