Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondhatnám meg hogy a...

Hogy mondhatnám meg hogy a lányom nem játszhat a fiával úgy hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon régi barátnőm,a gyerekeink egyidősek így sokat vannak együtt.

Azonban legutóbb mikor itt volt a kisfia észrevettem hogy ótvaros a feje. Ez ugye fertőző de ő mégis áthozta a gyereket és nem is szólt róla.

Mikor később szóvá tettem azt mondta hogy nem otvaros "csak" koszos.És így nem is fertőző. De azért a koszt csak megismerem. Azért a sárga pikkelyekre nem lehet azt mondani hogy kosz. Ráadásul vízzel nem is jött le.

Most üzent a férjemmel hogy csütörtökön menjünk át a lányommal de nekem eszembe sincs. De megbántani sem akarom

2015. jún. 23. 19:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, a fiadnak nincs semmilyen ételallergiája?

Az én kisfiam 2.5 éves és neki is van még koszmója, sőt, a füle mögött is volt. Ekcéma miatt kellett tejmentes diétát kezdenünk és azóta a füle mögött teljesen eltűnt és a fején is jobb lett. Utánakérdeztem más anyukáktól is és sokan írták, hogy náluk is volt és elmúlt.

Kedves kérdező, te pedig ismét tanulhattál, hogy nem a tisztálkodás hiánya, hanem akár ételallergia is okozhatja. De hidd el, jobban jár a barátnőd, ha nem találkoztok... :P

2015. jún. 23. 23:42
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolso valaszolo: koszi a tippet, meg nem hallottam pedig voltunk mar tobbszor orvosnal a koszmo miatt.
2015. jún. 24. 00:52
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

A nagylányom most lesz öt, de még mindig megjelenik neki ha kánikula van. És csak a k. drága koszmósampon szedi le, de az is úgy, hogy előtte jól feláztatom.

A kicsinek nincs. Mint kiderült, apám azért nyirja magát nyáron kopaszra, mert bár mindjárt hatvan éves, megjelenik neki.

De a lányom fejét mégse borotválhatom le.

Szóval nálunk genetikai háttér is van.

2015. jún. 24. 10:58
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt másfél évesen koszmóm, de ugyanazon higiénia mellett (anyukám tisztaságmániája nem változott) 6 évesen jött ki!

Szóval kérdező még nálad is simán előfordulhat!

Amúgy a koszmó csak a köznyelvi neve, Seborrhea a latin neve és nem fertőző.

Ja és ezért alakul ki:

"A jelenség oka a bőr vegyhatásának lúgos irányba történő eltolódása, valamint a felszíni szaruréteg víztartalmának csökkenésével."

2015. jún. 24. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!