Hogy mondhatnám meg hogy a lányom nem játszhat a fiával úgy hogy ne legyen sértődés?
Van egy nagyon régi barátnőm,a gyerekeink egyidősek így sokat vannak együtt.
Azonban legutóbb mikor itt volt a kisfia észrevettem hogy ótvaros a feje. Ez ugye fertőző de ő mégis áthozta a gyereket és nem is szólt róla.
Mikor később szóvá tettem azt mondta hogy nem otvaros "csak" koszos.És így nem is fertőző. De azért a koszt csak megismerem. Azért a sárga pikkelyekre nem lehet azt mondani hogy kosz. Ráadásul vízzel nem is jött le.
Most üzent a férjemmel hogy csütörtökön menjünk át a lányommal de nekem eszembe sincs. De megbántani sem akarom
Az enyéimen sem volt, de pl. a nővérem fián volt, pedig a nővérem aztán tisztaságmániás! Értsd meg, hogy ez nem kosz.
Az én fiamnak az állán volt többször ótvar, hogy honnét vette, nem tudom. Kezeltük, de 2-3-szor előjött.
Szóval abból, hogy nálatok 1,5 év alatt nem volt, semmi sem következik.
Kicsit olvass utána a dolgoknak...
Ne tetézd, könyörgöm...
Lányomnak egyszer úszótanfolyam után lett a fején bőrelváltozás.
Mar ne is haragudj kerdezo de hihetelen milyen sotet es tudatlan vagy!
Kepzeld el,hogy a 6 eves fiamnak meg mindig elojon idonkent a koszmo! Voltunk mar vele vedononel, orvosnal es azt mondtak,hogy majd el fog mulni. Es O 6 eves nem masfel mert gondolom annyi idos a kisfiu ha a te gyerekeddel egy idos , ennyi idosen meg nagyon sok gyereknek koszmos a feje!
Es meg azt is kepzeld el,hogy koze sincs a higieniahoz mert a kissebbik fiamnak sosem volt koszmoja pedig mindkettot ugyanugy furdetem, mosdatom , tartom tisztan.
Egyebkent meg a koszmo tenyleg nem fertozo!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!