Ti szülnétek úgy kistestvért, ha a férjetek anyagilag biztosítana mindent, és nagyon akarná, de a nevelésben, illetve a mindennapi életben kevés szerepet vállal, mert annyit dolgozik?
Figyelt kérdés
A férjem rengeteget dolgozik,nem élünk nagy lábon,de azért jól meg vagyunk.Ő folyamatosan rágja a fülem,hogy szüljek még egyet,és az sem érdekli,hogy a fiúnk asztmája,és immungyengesége miatt 5 évig nem tudtam dolgozni,az se zavarná,ha a kis tesó mellett se tudnék,mert meg tudnánk oldani.Én is szeretnék még egyet,de nagyon félek,mert most már jóval könnyebb,és annyira egyedül vagyok a fiúnkkal,hogy félek még egy gyerekkel csak a magam dolgát nehezíteném.Viszont irigykedek mindenkire újabban aki terhes.Azt ne írjátok,hogy dolgozzon kevesebbet,mert nem megy.Ti mit tennétek?2015. jún. 22. 19:34
11/29 anonim válasza:
Igen, vállaltam. Minden rám marad. Ez van, de legalább ők ott lesznek egymásnak.
12/29 A kérdező kommentje:
És te boldog vagy így? Úgy érzed jó döntést hoztál?
2015. jún. 22. 21:17
13/29 anonim válasza:
Igen, abszolút. Nekem így teljes az életem. Azt nem mondom, hogy nem lenne jobb és könnyebb, ha minden nap mondjuk együtt tudnánk vacsorázni, de nekünk ezt dobta a gép, elfogadtam. Szerintem egy gyereknek a testvér a legnagyobb ajándék, amit a szüleitől kaphat, ha azt jól tudják megélni mindannyian (pl. minimális féltékenység, szeretet, stb.).
14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm,jó ezt olvasni :)
2015. jún. 22. 21:53
15/29 anonim válasza:
Igen, vállalnám. Ennél nagyobb érv nem kell, hogy a férjed is szeretné, nem csak te, illetve nem ahogy esik, úgy puffan alapon, hanem tudatosan elmondta, számíthattok rá.
16/29 anonim válasza:
Én/mi vállaltam/vállaltuk.3 gyerek van,amikor a 3.-al terhes voltam,a Férjem éppen a házunkat építette át(ahová költözni készültünk),miközben a középsőnek még egy mandula műtéte is volt...miután megszületett a pici,szinte rögvest visszaálltam:a középsőt oviba vittem,intéztem az itthoni dolgokat,plusz a magán céges dolgaimat is...én nagyon nagyon vágytam még egy gyerekre,és nem féltem attól,hogy mi lesz.Lassan 3 év telt el a legkisebb születése óta,és abszolút bele rázódtam a dolgokba.De nem csak én,mindannyian.Pedig nincs is kőbe vésett napi rutin,el-el térünk a tervektől.A férjem ugyan úgy sokat dolgozik,én intézem az itthoni,a céges,és a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat.Ahogy nőnek a gyerekek egyre könnyebb lesz(szerintem).
17/29 anonim válasza:
Én nem! Mi van,ha Isten ne adja veszélyeztetett terhes leszek?
Mi most várjuk a másodikat, és ennél a terhességnél minden összejött, ami a fiamknál nem. Sokkal rosszabbul viselem. Volt amniocentézisem,ami miatt 2-3 napot feküdnöm kellett. Idegbecsípődés miatt gyógytornára kell,hogy járjak. Van,hogy este lépni is alig tudok már. Nem tudom,hogy hogy tudnám ezt végig csinálni egy baromi aktív 3 és féléves mellett a férjem nélkül. És ez még csak a terhesség. És igen, biztos,hogy régen is csinálták így az anyukák, többek között az enyém is. De emlékszem is rá,hogy volt is belőle konfliktus apámmal bőven. Nem mellesleg nem is kerültünk egymáshoz annyira közel,mintha aktívabban részt vett volna a gyerekkoromban.
18/29 A kérdező kommentje:
Igen utolsó,bennem is megfogalmazódnak ilyen kérdések.Hogy mi lenne ha... de akkor emiatt ne szüljek,hogy lehet lesznek nehézségek? Valahogy ezt is értelmetlen dolognak tartom.
2015. jún. 23. 07:43
19/29 anonim válasza:
Nem, így te is tudsz menni dolgozni, ő tud kevesebbet dolgozni és több időt tudtok együtt tölteni
20/29 A kérdező kommentje:
Ő semmiképpen sem fog kevesebbet dolgozni,ha egy,ha kettő,ha 5 gyerek van akkor is ennyit fog.
2015. jún. 23. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!