Ti szülnétek úgy kistestvért, ha a férjetek anyagilag biztosítana mindent, és nagyon akarná, de a nevelésben, illetve a mindennapi életben kevés szerepet vállal, mert annyit dolgozik?
Miért gondolod hogy sokan elfogadnák?
Én azt gondoltam inkább olyan válaszokat fogok kapni,hogy így ne szüljek többet! Jó persze,az jól hangzik,hogy mindenáron gyereket akar,és az sem érdekli ha megint 5 évre kiesek a munkából,de én meg ezt egy kicsit olyan felelőtlen gondolkodásnak tartom,hiszen történhet bármi.De a barátnőm szerint meg csak túl sokat agyalok.
A párom is azt mondja,hogy ő megteremti az anyagi feltételeket,én meg majd beszállok,amikor tudok,akarok,vagy mikor már lehetőségem van rá,de ő nem sürgeti,ha megint úgy alakul,hogy elhúzódik a gyes,és amikor,meg amiben tud segít,igaz ez nem sok,de nem is várom el,hogy házimunkázzon meg ilyesmi,csak pl.volt olyan,hogy tök beteg voltam,és akkor is nekem kellett rendezni a gyereket,na ilyenkor pl.kellemetlen vagy mikor kórházba került a gyerek,is jól jött volna több segítség.De gondolom ezek nem olyan nagy problémák amikkel egyedül lennék.
Nagyszülők vannak,de korlátoltan tudnak csak segíteni,dolgoznak ők is,ráadásul anyám annyira ellenzi a még egy gyerek dolgot (egyke mániás) hogy állandóan csak azt hallgatom,hogy ő nem fog segíteni semmiben sem,oldjam meg magam!
És aggódok amiatt is hogy nehéz lesz kettővel,aztán majd megkapom,hogy magadnak akartad.Ami igaz is.Kicsit bizonytalan vagyok,pedig vágyom rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!