Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem nagyon-nagyon szeretn...

A férjem nagyon-nagyon szeretné, ha a kislányunk második neve az én nevem lenne, de én ezt elképzelni sem tudom. Mi legyen?

Figyelt kérdés
A kisfiunk két neve szerencsére már le van tisztázva. Így Olívia Barbara lenne, de nekem ez így nem tetszik. Az Olívia az már fix, az mindkettőnknek nagyon tetszik. Mi passzolna mellé helyette?

2015. jún. 16. 19:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem a kisfiunk nevei lennének ezek, de pont úgy lehet kivenni abból, amit írtam :DD
2015. jún. 16. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Alexandra
2015. jún. 16. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Gréta,Emma,Nóra,Luna,Berta,Leila,Stella,Petra,Klára,Inez, Luca, Panna, Kinga, Kincső, Dalma, Márta, Eszter, Niké, Janka, Gerda, Linda, Helga, Vanda, Flóra, Csenge, Sára, Beáta
2015. jún. 16. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Natália

Patrícia

Klaudia

Kinga

Regina

Hanna

Nikolett

Dóra

Vivien ...

2015. jún. 16. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rövidebb és mássalhangzóval kezdődő nevet választanék mellé. Például: Dóra, Hanna, Flóra, Gerda, Petra, Rita
2015. jún. 16. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Olivia Blanka/Flóra/Gréta/Hanna/Jáde/Kála/Klára/Lara/Nóra/Róza/Sára/Sarlott/Tara
2015. jún. 17. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan rossz az Olívia Barbara, bár kicsit sok valóban egymás mellett. Meg én amúgy se vagyok híve a névhagyományozásnak.

Olívia önmagában is elég karakteres, lágy és szép név.

De ha mindenképp szeretnétek második nevet, akkor esetleg

Olívia Lilla?

Olívia Noémi?

Olívia Bianka?

Olívia Vanda?

Olívia Eliza?

2015. jún. 17. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

Nalunk is ugyanez a helyzet . Noeminek hivnak a lanynevunk a Viktoria es ferjem mindenkeppen Viktoria Noemi-nek szerette volna elnevezni a lanyunkat. Eddig megusztam mert 2 kisfiunk szuletett de most tervezzuk a 3. babat es megint elokerult a tema. Mar kozoltem vele,hogy mivel a Viktoriat O valasztotta ezert a masodikat en fogom. Az Olivia amugy gyonyoru nev, az en listamon is szerepel! :) A Barbara is szep de ha te nem szeretned a te nevedet adni a babanak akkor ne add.

2015. jún. 20. 01:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Végül Olívia Barbara lett?
2017. máj. 16. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!