Még rohadt messze van a farsang időszaka, de azért felteszem a kérdést, mert most van eszemben. Egy alacsony növésű, pöttöm, de vagány kislánynak milyen jelmezt tudnál elképzelni inkább? Törpiri vagy Minnie?
Azért jutott eszembe most a kérdés, mert épp most volt szülői az oviban. Szóba jöttek a különféle programok, köztük majd a farsang is. Az óvó néni jelezte, hogy MINDENKINEK LEGYEN VALAMILYEN JELMEZE!!!!
Hirtelen elgondolkodtam, hogy én milyen jelmezt tudnék elképzelni a lányomnak? Alacsony, most 90 cm, annak ellenére, hogy hároméves, a 86-os ruhák többsége jó rá.
Itthon Törpiri a beceneve, és amúgy nagy-nagy Minnie rajongó.
:)
szerintem jelmezt nem az adottság határozza meg, hanem is a természet, hanem inkább anyuka ideje, ügyessége :D
én nem tudok varrni, ezért egyszerűbb, de ötletes jelmezeket kap a fiam :) barátja anyukájának nincs ideje, így vesz minden évben jelmezt....
na meg nálunk kategóriák vannak, aszerint kell beöltöztetni őket.
de ezeknél is fontosabb, hogy ő mit szeretne :)
enyém tavaly közölte, hogy róka lesz, pont. már kész volt a jelmeze, este főpróbáztunk volna, de csak zokogott, hogy azt fel nem veszi... éjjel készítettem róka jelmezt :D hát így :)
ha mini rajongó, akkor biztos szívesen öltözne abba :) Törpiri nem tudom mi, életemben nem hallottam. esetleg törpilla?
Ha szökés hajú, akkor inkább Torpiri, ha igy becezitek akkor főleg. En Minnie egernek inkább egy barnás hajú kislányt tudnék elképzelni, sokszor fekete bőrű kislányok öltöznek Minnie jelmezbe.
Ha nem barna hajú hanem szőke, akkor lehetne Csingling is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!