Mit adtok inni a gyereketeknek, amiben nincs finomított cukor és alacsony a szénhidrát és savtartalma is?
Dm-es vagy Pickwick gyerekteát kapott ízesítés nélkül.
Egyébként pedig legtöbbször vizet iszik.
Frissen préselt gyümölcsleveket lehet adni, 1:1 arányban vízzel higítva.
Hát ez az. Én is ezt akarom, de beteg volt, lázas is, és nem itta a vizet. Csak épphogy, és ilyenkor még fontosabb lenne, hogy igyon. Teáztattam, és az tetszett neki (cukor nélkül persze), de mégsem lehet teát iszogatni egész nap, nem akarom, hogy a foga lássa kárát. Még csak 4 van, de akkor is :)
Akkor az sem gond, ha már meggyógyult, hogy nem iszik eleget, majd fog? Megpróbálom...
Én úgy oldottam meg, hogy kiraktam szepen egy pohár vizet. Ha szomjas lett ivott.
Pár nap alatt szépen visszaáll.
Adj neki gyógynövényből készült teát, pl. hársfát. Pláne ha beteg akkor még célzottan is adhatod. A fiam a mentateát is nagyon szereti.
Én jázminpakócával édesítem a teát, ha kell néha, ez nem árt a fogaknak, teljesen természetes édesítő.
Egyébként persze a víz a legjobb innivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!