Itt a fogyókúrás témánál miért van, hogy alig lehet találni valakit, aki a magas szénhidrát-alacsony zsír életmódot éli és választja?
Azért, mert aki ezt írja, azt lehülyézik. Most a divat a csirke-rizs-zsír, es minden mást elutasítanak.
Csak azt felejtik el, hogy nem minden ember egyforma, ezért nem ugyanaz tesz mindenkinek jót.
Ennek ellenére nekem ez vált be, mert a sok fehérjétöl folyamatosan izüleeti gyulladát kapok, (napi max. 40 g, amit ehetek), ha sok zsírt fogyasztok, akkor akár 1300-1400 kalóriával is hízok.
Legalább két évig erölködtem a sok hús-zsír, kevés szenhidrát étrenddel, de semmi pozitiv eredménye sem volt.
Aztán pár hónapja átálltam a sok zöldség-gyümölcs, minimális fehérje, tészta-rizs-krumpli (természetesen ésszerü mennyiségekben) fogyasztására, és a napo 1600 kcal mellett fogyok és normális izmaim is kezdenek kialakulni.
Maradok továbbra is emellett, és nem kínzom magam olyasmivel, ami nem hasnál, söt beteg leszek töle.
Most a csirke-zöldség-tojás a népszerű :)
De mindig van valami.
Ezért sem kell követni semmit sem, hanem mindent kell ennyi, természetesen megfelelő arányokban és mennyiségekben.
De ami már úgy kezdődik, hogy ezt vagy azt egyáltalán nem lehet soha enni, az biztosan nem jó.
ÖÖÖ lehet a legtöbb embernek nem az a módszer segített amit leírtál.
Én úgy hiszem, hogy nincs egyfajta fogyás, mindenkinek más segít.
Én rengeteg húst ettem, szerintem sok szénhidrátot is és ettem zöldséget. Viszont gyümölcsből csak banánt, és a zsírt is próbáltam kerülni. Persze ha kicsivel zsírosabb kaját ettem az se ártott meg.
Egyébként meg sok nagy szájú van itt a fórumon. Nekem is vallották ezt-azt, meg hogy ne egyek szénhidrátot mert akkor nem fogyok, meg nem segít, stb. Hülyeség, ugyanúgy ettem reggelire kenyeret és még sokszor vacsorára is.
A kérdésedre a válasz tehát: Lehet az a módszer amit leírtál kevés embernek vált be. De ezzel nincs semmi gond, hiszen nem vagyunk egyformák.
Mert az emberek többsége nem akar szinte egyoldalúan növényeket fogyasztani. Sokan kipróbálták és nem vált be nekik.
A legjobb az alacsony GI-indexű diéta, ami eléggé változatos, kevés korlátozás van benne, így könnyen egyénre szabható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!