Itt a fogyókúrás témánál miért van, hogy alig lehet
találni valakit, aki a magas szénhidrát-alacsony zsír
életmódot éli és választja?
Tudom, le fogsz szavazni kérdező, de ezt muszáj megírnom.
A 4-es válaszol azt írta, hogy a sok péksütitől, tésztától, cukros üdítőktől híztak el, így azt fogják vissza. Illetve sokuknak az orvos írt elő alacsony szénhidráttartalmú diétát IR, diabétesz vagy PCOS miatt.
Azt egy szóval sem említette, hogy az almától híztak volna el, azt te értelmezted félre.
2014. júl. 23. 15:25
12/25 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le:) de az illető nem a kérdésemre válaszolt a szénhidrátos válaszával. Engem a sok gyümölcsös szénhidrátbevitel érdekel, sok zöldséggel és azokkal amiket leírtam.
2014. júl. 24. 01:18
14/25 A kérdező kommentje:
nem sz.r a gyümölcs, meg zöldség. Próbálj meg élni nélkülük, egy idő után a test kikészül a vitaminhiányban. Ezek nélkül nincs szép haj, bőr, köröm.
11. Hiába mondod neki, ő a fejébe vette, hogy azt írtam, miközben csak megválaszoltam, miért az alacsony szénhidrát-tartalmú diétát részesítik előnyben. Találkoztam már ilyennel, akinek hiába mondasz valamit, csak azt látja, amit ő beleképzel, és foggal-körömmel ragaszkodik hozzá.
2014. júl. 24. 11:04
16/25 A kérdező kommentje:
Azt írtad,hogy azért mert attól híztak el, felfogtam mit írtál. De te nem fogod fel, hogy a válaszod baromság, mert én nem arról a fajta szénhidrátról beszélek amiről te! Nem látod a különbséget egy csomag chips meg egy darab banán közt, vagy mi??? vagy neked egy kategória??
Erről beszéltem:DDD
Azt kérdezted, miért az alacsony szénhidrátos diéta itt a népszerű, erre írtam azt, hogy azért, mert az emberek a túl sok szénhidráttól híztak el. Ezen te értetlenkedtél, azt hitted, hogy almára meg ilyenekre gondolok, ezért direkt kiírtam, hogy mely szénhidrátdús ételekre gondoltam (külön poén, hogy te is azokat soroltad fel az elhízás okaként). Te ebből sem értettél, végig azt magyaráztad, hogy a zöldségekre-gyümölcsökre gondoltam... Pedig csak simán egy tápanyagra, a szénhidrátra.
Tudom, most is feleslegesen írtam le mindent, mert abba a típusba tartozol, aki ha a fejébe vesz valamit, az élete árán ragaszkodik hozzá, akkor is ha téved, félreolvasott, -értelmezett valamit.
2014. júl. 25. 10:27
18/25 A kérdező kommentje:
Te nem látod a kérdés alatti soraimat, ember?:D Segítek, vigyázz csak olvasnod kell, íme: GYÜMÖLCSÖK, ZÖLDSÉGEK nagy mennyiségben, kevés vagy semmi hús,NAGYRÉSZT NÖVÉNYI ÉTREND. Tudod, a kérdés alatti rész még a kérdéshez tartozik. Arra szolgál, hogy a kérdező még pontosítsa a kérdését, ugyanis túl hosszú kérdést a rendszer nem enged kiírni. Vágod már, husi? Ez már nagyon az ovis szint amire muszáj voltam lealacsonyodni a kedvedért, remélem ezen a szinten már veszed a lapot. Mondjuk úgy látom hogy halvány lila lövésed sincs a high carb-low fat-raw food diétáról, de akkor meg ne írjj , mert nem értesz hozzá.
Nagyon nehéz a felfogásod... Nem arra válaszoltam, hogy mi a probléma az általad felvázolt diétával, hanem hogy mi az oka a másik népszerűségének, hogy miért azt írják mindenhova!!! Ezt tényleg olyan nehéz felfogni?! Te akartad tudni, miért népszerűbb az a diéta!
2014. júl. 25. 12:22
Utolsó, ne fáraszd magad, tényleg nem fogja fel.
2014. júl. 25. 13:33
Kapcsolódó kérdések: