Itt a fogyókúrás témánál miért van, hogy alig lehet találni valakit, aki a magas szénhidrát-alacsony zsír életmódot éli és választja?
Figyelt kérdés
Gyümölcsök, zöldségek nagy mennyiségben, kevés vagy semmi hús. Ezen belül nyilván van aki fogyaszt zabpelyhet, (tojást) mandulatejet/zabtejet, krumplit szóval nagyrészt növényi étrend. Ez miért nem annyira népszerű és tetszetős ezen a fórumon, mint pl: a csirke-zöldség-rizs, meg a Sárga Kapszula?2014. júl. 23. 08:08
21/25 A kérdező kommentje:
Érdekes módon az első válaszolók közül vágták hogy miről beszélek, csak ti ketten nem. Azért meg nehogy én kérjek már bocsánatot, hogy ti az én kérdésemet, meg amire én gondoltam nem értettétek meg. Nektek illene azt írni most, hogy már tudjátok miről van szó hogy : ja, bocsi , és akkor végre arról beszélni amit hallani szeretnék. Elvégre ez még mindig az ÉN kérdésem..
2014. júl. 25. 13:58
22/25 anonim válasza:
Én 2x is megpróbálkoztam 1-1 hónapra a magas fehérje, zsír+alacsony szénhidrát táplálkozással. Hát még híztam is, hiába ettem normálisan....
Jobban bejön a magas ch+alacsony zsír, fehérje. Egyébként se esik mindig jól a hús, tojás, stb. Ezt könnyebb tartani, olcsóbb is. A húsokat meg inkább a kutyának veszem :D
23/25 anonim válasza:
Nekem az működött, hogy minél több fehérjét eszek, szénhidrátból és zsírból meg minél kevesebbet. :) De ez szerintem mindenkinél más, ki kell próbálni melyik jön be.
24/25 anonim válasza:
Kérdező, megpróbálom elmagyarázni. A szénhidrát legyen ebben a példában mondjuk egy ceruza. Tegyük fel, hogy sokan arra használják a ceruzát, hogy kiszúrják a többi ember szemét. Lehet, hogy a ceruzával szépeket lehet rajzolni, de sok ember inkább nem használja,nehogy kiszúrják valakinek a szemét. Az emberek a ch-tól híztak el, ezért ésszerűbbnek tartják, hogy keveset esznek belőle.
25/25 anonim válasza:
Nekem a sok-sok gyümölcs, sok zöldség mellett megy a fogyás, a sok zsír, kevés szénhidrát mellett viszont csak hízok, de azt igen erösen.
Mivel fehérjéket csak igen korlátozott mennyiségben ehetek ezért nálam csak a zsír radikális csökkentése és a természetese szénhidrátok növelése adott kereten belül az, amivel tudok fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!