Mongole kérdése:
Elek név után milyen nevet tudnátok még elképzelni?
Figyelt kérdés
A vezetéknév rövid, 4 betű. Az Apukát is így hívják, ő szeretné továbbadni. Egyáltalán a férfiak hogy viszonyulnak ahhoz, hogy két keresztnevük van?2014. okt. 15. 19:20
1/6 anonim válasza:
Hát általában, legalábbis akiket én ismerek így, ők nagyon nem voltak érdekeltek ebben, de azért néha szeretik kihasználni ;) hogy 2 nevük van, ha érted mire gondolok. Egyébként szerintem az Elek név után jól állna még a Tamás, vagy Richárd vagy Barnabás vagy Péter is akár. Jó szemezgetést.
2/6 anonim válasza:
Elé vagy mögé kerülne?
Sok férfinek van két neve, ez nem nőies dolog :)
3/6 anonim válasza:
Bálint Gábor Roland Richárd Máté Márk
4/6 A kérdező kommentje:
Mögé kerülne, mert az Apuka nem szeretné, ha az Elek második név lenne. :)
2014. okt. 15. 21:11
5/6 anonim válasza:
Szerintem legyen valami max. két szótagú, nem csupa E betű és ne kezdődjön K-val.
Pl. Elek András, Elek Bálint, Elek Dénes, Elek György, Elek Ignác, Elek Lázár, Elek Lőrinc, Elek Márk, Elek Márton, Elek Máté, Elek Miklós, Elek Péter, Elek Roland, Elek Samu, Elek Simon, Elek Zsolt, Elek Vince
6/6 anonim válasza:
Mivel az Elek eléggé (jó értelemben) régimódi név, azért mellé egy kissé modernebb, ám mégsem hivalkodó nevet adnék. Pl. Elek Gellért, Elek Damján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!