Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Atina nevet lehet anyakönyv...

Az Atina nevet lehet anyakönyveztetni? Ha igen akkor mióta? Mikor van a névnapja? Milyen kislányt tudtok elképzelni hozzá?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Az MTA Nyelvtudományi Intézete által

anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak min˝osített utónevek jegyzéke szerint bejegyeztethető az Atina név:

[link]

Nekem egyből Papadimitru Atina jut eszembe róla, aki szerintem egy tuskó, de nem azért mert jurtában lakik...

:(

2012. aug. 20. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

No még egy találat:

[link]

Felétek nem működik a keresőmotor?

2012. aug. 20. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia nyugodtan adhatod ezt a nevet. Athina a nevem igaz nekem H betüvel van írva nem pedig Atina ként .
2012. aug. 20. 01:01
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik folyton le fogják Anitázni..
2012. aug. 20. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy görög név, de csak azért, mert ismertem egy görög lányt, akinek Atina volt a neve (illetve még mindig így hívják). Szóval én belőle kiindulva egy göndör, barna hajú kislányt tudok elképzelni hozzá, fehér bőrrel, ami könnyen lebarnul, vagy akár egy picit szeplős is, hatalmas kék vagy zöld szemekkel. :)

Szép választás, gratulálok!

26 h km

2012. aug. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!