Dohányzó anyukák, hogy oldjátok meg a cigi vásárlást?
én sem értem ezt a fajta szabályt. de hát ez van.
köszönöm mindenkinek a választ :)
Én trafikban dolgozok, sajnos akár határozottan jön be valaki akár nem, kiküldöm babával. Nem azért mert egyet értek ezzel a fa..ggal hanem mert olyan durván figyelik, ellenőrzik, és büntetik a trafikokat, hogy csak les az ember.
Az ajtóba se viszem ki, mert utcán való értékesítésnek számít.
Amit "engedek" hogy nyitva maradjon valamennyire az ajtó, és ha idősebb a gyerek a kilincsbe kapaszkodva megvárja a szülőt, ha meg kisbabás, akkor vár egy kicsit míg valaki be nem jön, és meg nem veszi neki.
Ez van.
Nem fogom (és más se) kirúgatni magam azért, mert valaki behozza a gyerekét. Márpedig ha a büntetést nézzük, ami a kiskorú előtt történő értékesítés miatt van, tuti kirúgnak.
Sajnos ez a törvény, butaság, felesleges, de értsétek meg a másik oldalt is. Újságot pedig nem is lehet venni trafikban.
Nálunk lehet újságot is venni a trafikban.
Az én fiam már nagyobb, 6.5 éves. Kisebb községben élünk, mindenki ismer mindenkit. Mivel egyedül nevelem és ha nincs ovi, viszem magammal. A trafik mellett van egy kis bolt, ismerősek az eladólányok. Be szoktam oda terelni, hogy addig ott várjon meg, a lányok figyelnek rá. Ha a városba megyünk valamerre, akkor ott egyértelmű, hogy nem veszek. Nem merném az üzlet előtt hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!