Dohányzó szülők, nálatok előfordult már olyan, hogy véletlenül megégettétek a gyereket cigivel?
Ma ez anyósomnak sikerült, én nem voltam ott. A 4 éves gyerek az ő háta mögött szaladgált, ő pedig hátrafelé lépett, a cigit pedig hátra felé tartotta.
Nagyon dühít, de nem mondtam neki semmit. Egyrészt balesetek előfordulnak, másrészt viszont neki kellett volna figyelnie.
Ha a gyerek a jozelben ciginek semmi keresni valoja nincs annak a kezeben aki felugyel. En megmondtam volna ezt neki. En is dohanyzom, de inkabb csak koca dohanyosnak mondanam magam, heti 5 szal ha elmegy. De a gyerekem kozeleben soha nem gyujtok ra.
Igazad van h duhit, es abban is h balesetek vannak, de konyorgom milyen mar h megegett a gyerek a cigitol??? A pofamrol lesulne a bor!!
mindig félre vonul pár méterre, azt mondta, hogy csak odalépett valamiért.
Ő dohányzik gyerekkora óta, terhesen is cigizett, szerintem neki annyira természetes, hogy eszébe sem jut sok minden. Ezt is csak úgy mondta el, mintha csak beütötte volna valamiét a gyerek.
Azt hiszem a férjem fog beszélni vele, még most dolgozik, de kíváncsi vagyok, mit fog szólni ehhez.
Köszönöm a válaszokat!!!
Hat igen elnezoek vagytok.
Nekem nagyon eldurrant volna az agyam, pedig en is dohanyzom. Ha nem birja ki az unoka mellett, hogy ragyujtson akkor minimalis idot lenne vele ezentul.
5-ös: igen, meg kell tanulnia a gyereknek is, de 4 évesen, a játék hevében nem hiszem, hogy elvárható tőle.
6-os: anyósom nem hibás abban, hogy nem lát hátra felé, de abban igen, hogy a gyerek a háta mögött volt, ő hátra tartotta a cigit, és hátra felé lépett.
Egyszerűen le kellett volna tennie addig a cigit, amíg közéjük megy.
Ti se mennétek a közelükbe például konyhakéssel a kezetekben, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!