Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan szülők,...

Vannak itt olyan szülők, akiknek nem tervezett babájuk van?

Figyelt kérdés

Hogy sikerült be?Milyen védekezés mellett?

Megtartottátok vagy elvetettétek?

Ha maradt,mennyi idős most?Milyen az élet vele?

Ha előröl kezdenéd,most is így döntenél?

Párkapcsolat megmaradt apukával?Vagy ő lelépett?

Illetve férjetek mit szólt hozzá?Örült neki?

2014. júl. 19. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a 3. lett meglepetés baba. Fogamzásgátló + antibiotikum, majd a plusz védekezésnek szánt óvszer hosszában végigszakadt. Apja sokkot kaopott, nekem nem volt kérdés, hogy legyen még egy baba. Nem egyszerű, mert kevés idő van köztük, meg anyagilag is rettentő sok, de kimondva, kimondatlanul ő a szìvünk pici csücske :).
2014. júl. 19. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt, ő most egy éves, a tesók 4 és 2. Nem tennék máshogy, nekem ő egy igazi kis jutalomfeladat két ördögfióka után.
2014. júl. 19. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi is a 3- dik babánál jártunk így. Az gumi miatt. Amikor apának mondtam sokkolta a dolog. Utánna is sokáig azt gondoltuk nem kéne megtartani. De végül megtartottuk és nem bánom. 2 fiunk után most egy kislányt várunk. 25 hetes kismama vagyok. Biztos nehéz lesz a kis fiam is csak 2 éves múlt és nagyon anyás. De majd megoldjuk.
2014. júl. 19. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Első babànk gyógyszer mellett..termèszetesen megtartottuk egy èv mulva akartunk babàt de ez nem szamit sok időnek,meglepődtünk de nem bàntuk egy percig se..màr most imádjuk pedig mèg kis se bújt:))))
2014. júl. 19. 16:31
 5/8 anonim válasza:
Én a héten tudtam meg hogy terhes vagyok 3 baba lesz, van már két lányom 13 és 9 évesek. Engem sokkolt a hir a férjem örül . Én még mindig az gondolom hogy ez nem igaz.
2014. júl. 19. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Most varom a 2.babat,de egyiket se terveztuk.az elsonel egy alkalommal nem hasznaltunk gumit,de idoben kiszalltunk,megis teherbe estem.a masodiknal gumival estem teherbe,akkor a kislanyom csak fel eves volt.novemberbe szulom a 2.at,a lanyom most 11 honapos.egyatalan nem bantam meg,eszembe se jutott volnA barmelyiket is elvetetni...
2014. júl. 19. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:

"idoben kiszalltunk"

Bizonyíték szerint mégsem.

Egyébként szerintem véletlen baba csak védekezés mellett lehet, ha nem védekezik valaki az természetes hogy gyereke lehet.

2014. júl. 19. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én rengeteg orvosnál jártam, mert egész életemben talán ötször, ha menstruáltam, de nem találták okát, annyit mondott mindenki a vizsgálatok (uh, hormon, terheléses cukor, inzulin stb), hogy nem fogok tudni természetesen teherbe esni. Egyszer nem védekeztünk, mert ünnepeltünk, és rengeteget ittunk, persze teherbe estem. Előtte mindig védekeztünk, az ördög soha nem alszik felkiáltással, de ekkor kimaradt, másnap meg azzal nyugtattam magam, hogy úgysem eshetek teherbe. Nem volt kérdés, hogy megtartsuk, mert szerettünk volna babát, csak kb. 5 év múlva. A férjem nagyon örült neki, még jobban mint én talán, úgyhogy esze ágában sem volt lelépni. Most lesz egy éves. Nagyon nehéz, mert a hasfájósságtól, a fogfájáson át, a húgyúti fertőzésig kórházi kezellésel, az ekcémáig minden jóból kijutott, de nem bántuk meg, hogy így döntöttünk. Lehet, hogy több babánk tényleg nem lehet, így még inkább próbáljuk a mi csodababánkkal töltött minden percet kiélvezni. Pénzügyileg, karrier szempontjából sem a legjobb időpontot választotta a fiúnk, de megoldottunk mindent egy kis rafinériával.
2014. júl. 19. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!