Hogy hogy? Gyerek a babakocsiba és megyünk ez - 20 fokban is így volt. Jól felöltözteted, elszeparálod. Ennyi
2014. jan. 6. 17:35
2/11 anonim válasza:
Amíg annyira picike volt a baba, a férjem ment boltba. Sokszor hazafelé beugrott a pékségbe és hozott ami kell. Amikor már aktívan babakocsizni tudtunk (tavaszi az első fiam, már két hetesen mehettünk, olyan szép idő volt), egybe kötöttem a vásárlást a sétával.
Nagyobb bevásárlásra pedig hétvégén, hármasban mentünk, vagy a baba maradt az apukájával, én meg elugrottam vásárolni.
2014. jan. 6. 17:36
3/11 anonim válasza:
Nálunk apuka vagy nagymama fog vásárolni, míg nem mozdulunk ki. De egyébként is csak hetente megyünk.
2014. jan. 6. 17:57
4/11 anonim válasza:
A fiam másfél hetes volt, amikor elmentünk sétálni vele, akkor még a férjemmel sétálgattunk, és egyikünk ment be a boltba, a másikunk kint maradt. 6 hetes kora után már egyedül mentem, és bementem vele együtt a boltba. Jól fel volt öltöztetve, a babakocsi is elég zárt, így nem féltettem.
2014. jan. 6. 18:07
5/11 anonim válasza:
Be a babakocsiba es kesz. Hideg sincsen... A friss levego mindenkinek jot tesz.
2014. jan. 6. 18:14
6/11 anonim válasza:
Bocs, ha tévedek, de szerintem a kérdező arra gondolt, hogy kisebb boltokba, ahova nem fér be babakocsistól, azt hogy oldjátok meg. Még egyszer bocsi ha tévedek.
2014. jan. 6. 19:15
7/11 anonim válasza:
Pár hetes gyerekkel nem mentem vásárolni. Írtam listát a férjemnek, megoldotta ő.
2014. jan. 6. 19:56
8/11 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a #3 ? Mert nem veri a mellkasát hogy ő a hiper-szuper anya aki a gyerekével megy szülés utáni reggel a közértbe? Nekem van egy jófej férjem akinek lista se kell és ő fog hazafelé bevásárolni, örülök ha a többi teendő mellett ezt nem nekem kell majd.
2014. jan. 6. 21:11
9/11 anonim válasza:
Mióta megszületett a most 3 hónaposom, még nem voltam a kedvenc boltomban, csak bevásárlókp-ban:(
Mindenképp autóval kell mennem, és a kisboltban csak kosár van. A babakocsit nem érdemes erre a pár méterre magammal hurcolásznom, ki-be pakolnom, bébihordó+bevásárlókosár eléggé nehézkes lenne. Ahol van bevásárlókocsi, ott minden ok, de ahogy néztem most anya szemmel, sok boltba be sem lehet menni babakocsival, pl. Aldi, mert nem fér be.
2014. jan. 6. 22:06
10/11 anonim válasza:
Nálunk olyan pici a kisbolt,h az ajtó előtt tudtam hagyni a kocsit,mert minden pillanatban ráláttam és mivel jóban vagyok velük,azt ajtót is nyitva hagyhattam,szóval így jó volt.Akinek ez nem megoldható,annak javaslom a mei tai-t ilyesmit és akkor babakocsi nélkül is ki tud sétálni,a gyereket pedig be lehet vinni a kisboltba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!