Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dohányzó anyukák, hogy oldjáto...

Dohányzó anyukák, hogy oldjátok meg a cigi vásárlást?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 17:30
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Vannak szülők, férj, élettárs, barátok.

Mert gondolom senki sem vállalkozik arra, hogy kint hagyja a gyereket egyedül. Inkább akkor nem veszünk cigit.

2015. jún. 9. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

Én már nem dohányzom, leszoktam a gyerekek előtt, de gondolom megveszi más nekik.

A felelőtlenség határát húzzuk meg ott, hogy egyedül hagyjuk a gyereket a trafik előtt az utcán. Épp elég neki, hogy nézi az anyját bagózni.

2015. jún. 9. 17:35
 3/14 A kérdező kommentje:

én is így gondolom.

engem jó múltkor a férjem döbbentett le. amúgy egy nagyon aggódó apuka, de azt mondta hogy hagyjam a bolt előtt a teraszon, tehát nem utcáról nyílik és kész. egyszerűen nem tudtam eldönteni hogy ez most vicc és kíváncsi mit szólok, vagy komoly. ő szokott venni, melóba jövet menet, de ha nem vesz vagy nem tudja hogy kell akkor egy napig nem cigizek, de eszembe sem jutna kint hagyni fél percre sem. azért érdekel hogy ti hogy oldjátok meg.

2015. jún. 9. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan már nem dohányzom, de mindig apával vetettem ha gyerekkel voltam. Azt nem lehet, hogy az ajtóba kihozzák? Valahol (anyuéknál vidéken) így oldják meg. Persze lehet hogy nem mindenhol szabad.
2015. jún. 9. 17:45
 5/14 A kérdező kommentje:
de biztos hogy lehet. meg mi is falun lakunk, nagyon aranyosak, egyszer egy másik nőt kértem meg, minap az eladó feleségét, de hogy egyedül kint hagyjam a picit...
2015. jún. 9. 17:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Azt semmiképp nem tenném!
2015. jún. 9. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
nem dohányzom és off: de nem lehet bevinni a trafikba a babát? csak nem értem a kérdést, nem bántás.
2015. jún. 9. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Én vagy határozott léptekkel bemegyek babástól - eddig még senki nem küldött ki.

Vagy ha olyan a bolt, hogy babakocsival nem férek be, akkor az ajtóból bekiabálok, hogy legyenek kedvesek X márkájú cigit kihozni. Aztán ajtóban adom a pénzt, ő meg a cigit.

Utolsónak: a sok értelmes trafikszabály közé az is bekerült, hogy 18 év alatti nem mehet be. És 18 év alatti az újszülött meg a két éves is...

2015. jún. 9. 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: nem lehet, mert valami agyoniskolázott azt találta ki, hogy az a gyerekre rossz hatással van, ha látja a boltban a cigarettákat. Mert nyilván otthon még nem látott ilyet, ha a szülő dohányzik... A hülyeség netovábbja...

Amúgy: nekem már nagyobb a fiam, 8 éves lesz, akár kint is hagyhatnám a bolt előtt arra a pár percre, hiszen nem olyan pici már, de mégsem teszem, szerintem ez baromi megalázó a gyerekre nézve, nekem egyszerűen nincs ehhez gusztusom. Inkább megveszem a cigimet akkor, amikor dolgozom, vagy ha a férjem már itthon van, akkor valamelyikünk elmegy venni. De azért annak örülök, hogy ezt a trafik-baromságot nem 4-5 évvel ezelőtt találták ki, amikor még a fiam is pici volt, meg egyedül is neveltem. Na úgy nem tudom, hogy jutottam volna be. Azért örökké nem kérhet meg mást az ember, hogy menjen be helyette, márpedig ez így nagyon gáz.

2015. jún. 9. 19:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Alig két évesemmel akartam újságot venni. Soha nem járok ilyen helyre, mert nem dohányzok. Kapásból kiküldtek a gyerekkel. Röhej.
2015. jún. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!