Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbuktam, mint anya. Hogyan...

Megbuktam, mint anya. Hogyan szerezzem magam vissza?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, 4 gyermekem van. A legkisebb 20 hónapos. A párom egy ideje lelkileg a padlón van. Az anyja, testvérei miatt. Én megértő voltam, hagytam neki 2 évet, hogy feldolgozza. Nem halt mez senkije, csak hátbatámadták, hülyének nézték, kihasználták. Ez idő alatt teljesen elhanyagolt minket, a padlóra került, de dokihoz nem hajlandó menni.

Ez idő alatt én teljesen egyedül voltam a gyerekekkel. Bezárva szinte a 4 fal közé. Bolt, ovi, suli, házimunka, majd ovi, suli, fürdetés, vacsi, fektetés. Monoton, magamra nincs időm. Egyre inkább lelkileg kiégtem. Ma már ott tartok, hogy nem tudok aludni, nem érdekel semmi, még a gyerekek is közömbösek számomra. Ezt nem mutatom feléjük, nem éreztetem velük. De mit tegyek? A párommal beszéltem, de az volt a válasz, hogy hagyjam békén, ő ki van készülve.

Tudnátok tanácsot adni, mit tegyek? Különköltözni nem tudunk, de nem is lenne értelme, hisz most is olyan, mintha a párom nem lenne itt.

Kérlek ne támadjatok. Segítséget szeretnék kérni.

2015. jún. 4. 21:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom mi lenne az esetetekben a leghelyesebb de nálunk az történt, hogy a férjem padlóra került amikor megszűnt az állása és hasonló helyzet kezdett előállni, mint nálatok, én csak pár hétig bírtam ezt a sajnálkozós dolgot, aztán akit csak értem és ismertem, kérdezősködni kezdtem, kapott egy szuper állást és minden rendbe jött. A probléma forrását kéne rendbe tenni, ha a családjával volt a gond akkor ezt kéne kifésülni. Hátha csak egy félreértés, de ha nem akkor is, eltelt egy x idő, talán már ők is máshogy gondolják. Beszélőviszonyban vannak? Segítened kéne neki ebben, a családotok, a gyerekek érdekében is.
2015. jún. 5. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!