Megbuktam, mint anya. Hogyan szerezzem magam vissza?
28 éves vagyok, 4 gyermekem van. A legkisebb 20 hónapos. A párom egy ideje lelkileg a padlón van. Az anyja, testvérei miatt. Én megértő voltam, hagytam neki 2 évet, hogy feldolgozza. Nem halt mez senkije, csak hátbatámadták, hülyének nézték, kihasználták. Ez idő alatt teljesen elhanyagolt minket, a padlóra került, de dokihoz nem hajlandó menni.
Ez idő alatt én teljesen egyedül voltam a gyerekekkel. Bezárva szinte a 4 fal közé. Bolt, ovi, suli, házimunka, majd ovi, suli, fürdetés, vacsi, fektetés. Monoton, magamra nincs időm. Egyre inkább lelkileg kiégtem. Ma már ott tartok, hogy nem tudok aludni, nem érdekel semmi, még a gyerekek is közömbösek számomra. Ezt nem mutatom feléjük, nem éreztetem velük. De mit tegyek? A párommal beszéltem, de az volt a válasz, hogy hagyjam békén, ő ki van készülve.
Tudnátok tanácsot adni, mit tegyek? Különköltözni nem tudunk, de nem is lenne értelme, hisz most is olyan, mintha a párom nem lenne itt.
Kérlek ne támadjatok. Segítséget szeretnék kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!