Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbuktam, mint nő, mint "szerető" és mint anya, te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

3 évvel ezelőtt ismertem meg a párom (azaz csak a volt párom), akkor éppen váltak, ahogy mi is, az ügyvédnél találkoztunk. De ennek már 3 éve, azóta összeköltöztünk, megismertük egymás gyerekét, sőt az exeink is ismernek minket.

Tegnap este hazajött a párom és vacsora közben bejelentette, hogy már fél éve újra hazajárogat az asszonyhoz, és hogy kellene neki egy kis idő hogy eldöntse mit akar.

Ma azzal állított be délelőtt, hogy megmondta az exe, hogy nem kell neki, és hogy döntsem el én, hogy szeretem e annyira, hogy visszafogadom ezek után.

Összeszedtem a cuccát, mondtam, hogy menjen el át kell gondolnom, de nem látom értelmét folytatni, maradjunk ennyiben. Ti is ezt tettétek volna, jól döntöttem? Pedig majd megszakad a szívem, mert nagyon (igazán) szerelmes voltam. Most viszont itt vagyok, úgy érzem az elmúlt évek csak egy nagy kupac hazugságra épültek, hogy kihasználtak és megbuktam, mint nő, mint "szerető" és mint anya is, hiszen egy ilyen embert közel engedtem a gyerekeimhez. Mit tegyek? Teljesen kihasználva érzem magam.

2012. dec. 1. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
válaszolgatsz magadnak :)
2012. dec. 1. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
A válási statisztikákat elnézve manapság csak bukni lehet a házasságokon (sajnos). Persze vannak kivételek is, csak azok ritkák, mint a fehér holló!
2012. dec. 1. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Higgadj le, adjatok magatoknak néhány napot gondolkodásra. Aztán beszéljétek meg, ki mire jutott, hogyan képzelitek a jövőt.
2012. dec. 1. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem jött be, mert nem " A kérdező válasza" hanem "a kérdező kommentje" van kiírva ha a kérdező válaszol, és nincs alatta százalék. Azt hitted ennyire hülyék vagyunk, de ezt buktad előző.
2012. dec. 1. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, mármint nem nektek írtam, hanem annak akit töröltek.
 6/10 ASOT ***** válasza:
3%
Te anya vagy és feleség ?? Te?? jesszusom...
 7/10 anonim ***** válasza:

éss (bár már törölték a válaszodat) különben sem skizofrén az, akire te gondoltál, hanem disszociatív identitászavaros.. legalább legyél már tisztában a fogalmakkal, ha használod őket..

kérdezőnek, ha szereted, akkor fogadd vissza

saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez a "jobbik rossz"

2012. dec. 1. 13:19
 8/10 ASOT ***** válasza:
3%
fáj az igazság mi?? :)
2012. dec. 1. 13:35
 9/10 Hole Hunter ***** válasza:

1. Mint nő akkor fogsz megbukni, ha senki sem látja benned a nőt...ergo fals megállapítás.

2. Egy rossz szeretővel az ember nem piszmog évekig. szintén fals

3. Ha a gyermekeiddel normálisan bánt, miért is buktál volna meg, mint anya?...kicsit kéne gondolkodni, mielőtt megállapítasz vmit.

Egy kapcsolat végéhez is két ember kell...jellemzően mindkét fél tehet róla, ha szakításig jut a dolog.

2012. dec. 1. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem értem az miért közvetlenül téged jellemez, ha ő visszacsábul.

Az exe bosszút állt rajta is, rajtad is, most pedig eldöntheted, hogy van-e értelme folytatni, akarod-e a sértett hiúságodat a szerelmed elé helyezni, vagy sz.rsz az egészbe, tiéd a férfi és ezentúl jobban vigyázol rá...

2012. dec. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!