Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek egyszerre jó anya, feleség, és szerető? Pasik szerintetek mik azoka hibák, amiket a nők gyakran elkövetnek pl. baba születése után?
A baba születése előtt szokták elkövetni...
Játszmáznak, ahogy az első írta. Az a céljuk, hogy valaki gyereket csináljon nekik. Amíg ez össze nem jön, addig kezes szelíd bárányok, mindenben alkalmazkodnak a pasihoz, csak hogy úgy tűnjön tökéletesen összeillenek és jól fognak élni. Addig néha túlzásba esően sok jót tesznek a párjukért.
Aztán baba összejön, megszületik, már vége, fellélegeznek, onnantól pasi le van tojva, el is mehet, ha nem megy akkor a házi sárkány korszak következik. Sárkányka egész nap a gyereket tutujgatja, a pasi dolga meg hogy befogja a száját, és eltartsa őket.
A hiba elkerülése egyszerű volna:
Add önmagad a kapcsolat elejétől, és akkor nem merül fel a kérdés, hogy mit csinálj másképp, hisz úgy vagy szeretve.
Ha mégis játszmázol, akkor pedig babaszületés után is játszmázz, mert úgy ismert meg a párod, és az tetszett meg neki, nem a rejtegetett valód.
A legfőbb bibi, ami nem csak a nők részéről jelentkezik a szexmentesség.
A nőnek annyi a hibája, hogy elengedni magát, és nem is akarja visszanyerni a régi alakját...
Szerintem a legnagyobb baj (férfi szemmel mondom), hogy a férjet is gyereknek tekintik. Tehát nem csak a gyerekek anyja, hanem a férjnek is.
Durvább esetekben a férjt letojják, csak a gyerekkel foglalkoznak. Az eszükbe sem jut, hogy a férjnek is odaadják a gyereket, hogy nevelje ő is, tanuljon vele ő is. Nem. Egész nap csak a gyerekkel foglalkozik a nő, valami kaját csinál a férjnek és kész.
Ez olyan, mint a házimunka. Az meber csinálja de állandóan beleszólnak, utána nem fogja csinálni. Így van a gyereknevelésnél isUtána meg sírnak az anyukák, hogy egyedül vanak és majd összejönnek valami 10-20 évvel fiatalabb lúzerrel, aki nem kell a saját korosztályának, szóval az elvált gyermekes nyucinak pont jó lesz.
A legfontosabb, hogy éreztesd a férjeddel, hogy őt is szereted annyira, mint a gyerekedet. Ebbe beletartozik, hogy amit nem tennél meg a gyerekeddel, azt ne tedd meg a férjeddel sem, csak azért, mert ő már felnőtt és nem sírja el magát. Pl. ha a gyerekeddel nem üvöltenél, amiért nem jól csinált valamit, akkor a férjeddel se tedd ("nemmegmondtam hogy ne úgy add rá a pelenkát, hanem így, te semmihez sem értesz!!). Ne követelőzz, kérjél. Egy normális férfi (és hidd el, az apák 90%-a ilyen) a kezét-lábát töri, hogy segítsen valamit, de nem tudja, hogy hogyan. MONDJAD neki, hogy mit szeretnél, mert magától nem fogja kitalálni, és lehetőleg azt is, hogy hogyan.
Fáradt vagy a szeretkezéshez? Egy férj ezt megérti, csak azt nem, ha MINDIG fáradt vagy ÉS semmit sem teszel ellene. Oda lehet adni a gyereket a nagyszülőknek egy délutánra, amíg végigszeretkezitek a lakást. Néha rá is szakítsál időt, ne csak mindig a gyerek legyen.
nekem/nekunk ferjeknek az is eleg ha a no szules utan eszreveszi hogy mi meg mindig itt vagyunk. sok nonek utana csak a baba korul forog az elet. ami reszben megertheto. de a ferj innentol mar csak a hozd a penzt a pelenkara cseled legyen. tehat szakits idot a ferjedre.
en boldogan mondhatom hogy peledaul nalunk a szex jobban mukodik mint a szules elott. igaz ehhez kellett hogy a kicsi fiunk kicsit megnojjon. tehat mint mondom mindekire kell idot szakitani. es nem csak a gyerekkel foglalkozni, hogy a korul forogjon a vilag. es mikor a gyerek kirepul akkor veszed eszre hogy volt itt egy ferj is de mar nem is tudom hova lett.....nehez dolog en tudom, de sok sikert.
36F
Ilyen hozzáállással biztosan menni fog! Bár nyilván a többi feleség sem úgy megy neki a dolognak, hogy "el akarom hanyagolni a férjem", csak valahogy így sikerül. A hajnali kelések, szoptatások, egyéb problémák között valahogy elsikkad az ember. Azzal tudsz segíteni magatokon, hogy visszaemlékszel az itt kapott válaszokra, és időről-időre megkérdezed magad, hogy vajon még mindig úgy kezelem a férjem, mint a páromat, vagy inkább mint egy szolgát/bankautomatát, akinek az egyetlen feladata, hogy biztosítsa a gyerek és az én igényeimet?
Menni fog, nyugi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!