Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek egyszerre jó anya, feleség, és szerető? Pasik szerintetek mik azoka hibák, amiket a nők gyakran elkövetnek pl. baba születése után?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
játszmáznak
2012. okt. 16. 09:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogy kell értelmezni?
2012. okt. 16. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A baba születése előtt szokták elkövetni...

Játszmáznak, ahogy az első írta. Az a céljuk, hogy valaki gyereket csináljon nekik. Amíg ez össze nem jön, addig kezes szelíd bárányok, mindenben alkalmazkodnak a pasihoz, csak hogy úgy tűnjön tökéletesen összeillenek és jól fognak élni. Addig néha túlzásba esően sok jót tesznek a párjukért.

Aztán baba összejön, megszületik, már vége, fellélegeznek, onnantól pasi le van tojva, el is mehet, ha nem megy akkor a házi sárkány korszak következik. Sárkányka egész nap a gyereket tutujgatja, a pasi dolga meg hogy befogja a száját, és eltartsa őket.

A hiba elkerülése egyszerű volna:

Add önmagad a kapcsolat elejétől, és akkor nem merül fel a kérdés, hogy mit csinálj másképp, hisz úgy vagy szeretve.

Ha mégis játszmázol, akkor pedig babaszületés után is játszmázz, mert úgy ismert meg a párod, és az tetszett meg neki, nem a rejtegetett valód.

2012. okt. 16. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

A legfőbb bibi, ami nem csak a nők részéről jelentkezik a szexmentesség.

A nőnek annyi a hibája, hogy elengedni magát, és nem is akarja visszanyerni a régi alakját...

2012. okt. 16. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legnagyobb baj (férfi szemmel mondom), hogy a férjet is gyereknek tekintik. Tehát nem csak a gyerekek anyja, hanem a férjnek is.

Durvább esetekben a férjt letojják, csak a gyerekkel foglalkoznak. Az eszükbe sem jut, hogy a férjnek is odaadják a gyereket, hogy nevelje ő is, tanuljon vele ő is. Nem. Egész nap csak a gyerekkel foglalkozik a nő, valami kaját csinál a férjnek és kész.

Ez olyan, mint a házimunka. Az meber csinálja de állandóan beleszólnak, utána nem fogja csinálni. Így van a gyereknevelésnél isUtána meg sírnak az anyukák, hogy egyedül vanak és majd összejönnek valami 10-20 évvel fiatalabb lúzerrel, aki nem kell a saját korosztályának, szóval az elvált gyermekes nyucinak pont jó lesz.

2012. okt. 16. 10:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy éreztesd a férjeddel, hogy őt is szereted annyira, mint a gyerekedet. Ebbe beletartozik, hogy amit nem tennél meg a gyerekeddel, azt ne tedd meg a férjeddel sem, csak azért, mert ő már felnőtt és nem sírja el magát. Pl. ha a gyerekeddel nem üvöltenél, amiért nem jól csinált valamit, akkor a férjeddel se tedd ("nemmegmondtam hogy ne úgy add rá a pelenkát, hanem így, te semmihez sem értesz!!). Ne követelőzz, kérjél. Egy normális férfi (és hidd el, az apák 90%-a ilyen) a kezét-lábát töri, hogy segítsen valamit, de nem tudja, hogy hogyan. MONDJAD neki, hogy mit szeretnél, mert magától nem fogja kitalálni, és lehetőleg azt is, hogy hogyan.

Fáradt vagy a szeretkezéshez? Egy férj ezt megérti, csak azt nem, ha MINDIG fáradt vagy ÉS semmit sem teszel ellene. Oda lehet adni a gyereket a nagyszülőknek egy délutánra, amíg végigszeretkezitek a lakást. Néha rá is szakítsál időt, ne csak mindig a gyerek legyen.

2012. okt. 16. 12:15
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem/nekunk ferjeknek az is eleg ha a no szules utan eszreveszi hogy mi meg mindig itt vagyunk. sok nonek utana csak a baba korul forog az elet. ami reszben megertheto. de a ferj innentol mar csak a hozd a penzt a pelenkara cseled legyen. tehat szakits idot a ferjedre.

en boldogan mondhatom hogy peledaul nalunk a szex jobban mukodik mint a szules elott. igaz ehhez kellett hogy a kicsi fiunk kicsit megnojjon. tehat mint mondom mindekire kell idot szakitani. es nem csak a gyerekkel foglalkozni, hogy a korul forogjon a vilag. es mikor a gyerek kirepul akkor veszed eszre hogy volt itt egy ferj is de mar nem is tudom hova lett.....nehez dolog en tudom, de sok sikert.

36F

2012. okt. 16. 13:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát remélem sikerülni fog jó feleségnek, anyának, és szeretőnek lennem. Én nem szeretném elhanyagolni a pároma a baba születése után.
2012. okt. 16. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással biztosan menni fog! Bár nyilván a többi feleség sem úgy megy neki a dolognak, hogy "el akarom hanyagolni a férjem", csak valahogy így sikerül. A hajnali kelések, szoptatások, egyéb problémák között valahogy elsikkad az ember. Azzal tudsz segíteni magatokon, hogy visszaemlékszel az itt kapott válaszokra, és időről-időre megkérdezed magad, hogy vajon még mindig úgy kezelem a férjem, mint a páromat, vagy inkább mint egy szolgát/bankautomatát, akinek az egyetlen feladata, hogy biztosítsa a gyerek és az én igényeimet?

Menni fog, nyugi!!!

2012. okt. 16. 15:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Tudod ez elég furcsa, de én pont az ellenkezője miatt aggódok. :) Hogy majd a férjem fog velem másképpen bánni. Illetve, h. majd másképpen fog tekinteni rám.
2012. okt. 16. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!