Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy megverted...

Volt már olyan, hogy megverted a gyereked?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?
2015. jún. 2. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem értek veled továbbra sem egyet. Én magamba néztem és utálom magam, amiért nem tudok más eszközt arra, hogy az akaratos, hisztis 5 évesemet lehiggasszam. Nem kerrsek kifogást, de emberből vagyok. Mégsem fogok hajat rángatni, pofozgatni, pedig szokott kapni a popsijára.
2015. jún. 6. 13:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Én azt sem értem egyébként, hogy aki "csak" pelenkás popsira üt, az pontosan miben látja ennek értelmét - sokszor még utólag is? Kicsit üt (szerencsére), pelenkás popsira (nem mintha az a vékony kis papír ugyanannyit felfogna, mint régen a vastag textil), vagyis elvileg nem fájdalmasat. AZ ilyen ütéssel mit mutat meg? Hogy erős, és ha akarna, üthetne nagyobbat is? A másik verzió, hogy a "kis", pelenkás popsira ütés is fájdalmas:(
2015. jún. 6. 15:21
 23/26 anonim ***** válasza:
7%

Látod 21-es, pont az én elméletem igazolod.

Sajnálod, bánod, h nincs más eszközöd, de azért "szokott kapni a popsijára". Vagyis nem tudsz leállni a veréssel.

Tényleg olyna nehéz lenne utánaolvasni már módszereknek, vagy tényleg nem ér ennyit az a gyerek, h mást is kipróbálj nála, hogy leállj végre a veréssel?

2015. jún. 6. 20:02
 24/26 anonim ***** válasza:
*más
2015. jún. 6. 20:02
 25/26 anonim ***** válasza:
23! Hihetetlen, hogy nem érted, hogy pont nem igazolja az elméleted. :) "Nem tudsz leállni a veréssel..." Te ezt egyáltalán nem tudod értelmezni. Fogalmad sincs továbbra sem, mi az a verés.
2015. jún. 6. 22:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Te normális vagy? Pont azt igazolja, hogy a popsira csapás után nem jön a hajtépés, stb.amiket te olyan okosan felvázoltál. Nem tudok leállni? Nem órákat ütöm minden egyes bap.

Ilyenkor eszembe jut, aki így osztja az észt, hogy vajon van gyereked? Ha igen, milyen? Lefogadom vagy nincs, vagy beülteted egy sarokba és ott elvan rész nap.

21-es voltam

2015. jún. 9. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!