Volt már olyan, hogy megverted a gyereked?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?2015. jún. 2. 11:43
1/26 anonim válasza:
Szándékosan nem, véletlenül igen. Át akartam nyúlni felette, ő belemozdult, én meg orrba könyököltem. Bár ezt már szinte mindenki mindenkivel eljátszotta a családban.
3/26 anonim válasza:
Igen. A szó nélkül elfutkosás után még flegmán visszabeszélésért, illetve a köpködésért kapott ki. Az ezredik magyarázat is kevés volt.
5/26 anonim válasza:
Nem. Volt már olyan, hogy teljesen tehetetlen voltam, mert semmi nem segített, de tudom, hogy ha ütöttem volna, azzal csak a saját frusztrációmat vezettem volna le, a helyzeten nem segített volna, vagy ha pillanatnyilag mégis, azt sem akartam ilyen áron. Én néha tehetetlenségemben nagyon kiabálok, ez sem jó. De nem akarom megverni.
6/26 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok olyan szuperhős anya, mint a többiek... Igen, kapott ki.
Nos, ne úgy értsd, hogy rendesen. 20 hónapos, erős dackorszak. 2 hónapja kapta az első és utolsó tényleg kicsi arcon legyintést.
A kezére szoktam néha csapni, ha tényleg rosszat csinál és figyelmeztetés ellenére sem hallgat rám. (No meg persze ha már rendesen kiidegelt). Sosem vertem, de popsira kapott és kézre egyszer meg arcon legyintés.
7/26 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok: én nem tartom magam szuperhős anyának, de nem ütöm meg a gyerekem ha hisztizik, ha veri magát, ha rosszat csinál, ha veszélyezteti magát, akkor sem, semmikor sem, mert ez nem megoldás hosszútávon. (és ezen az utolsó szón lenne a hangsúly elsősorban...)
8/26 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én már ütöttem a popsijára a kislányomnak, nem megvettem, hanem rácsaptam.
Nem akarok kötekedni, de megfigyeltem ezen az oldalon, hogy itt senki nem üt rá a gyerekre, soha nem emeli fel a hangját, stb. Mégis, az én ismeretségi körömben nem ezt látom. Popsira verés előfordul.
9/26 anonim válasza:
Az ötös válaszoló vagyok, és a legkevésbé sem érzem magam szuperanyának. Bár még kicsi, 2,5 éves, már most vannak olyan helyzetek, amiket nem tudok úgy kezelni, ahogy én szeretném, elviekben helyesnek tartom. A kiabálás sem sokkal jobb az ütésnél, vagyis én nagyon szégyellem magam utána is, elmondom a gyereknek, hogy azért kiabáltam, mert mérges voltam, márpedig ezért és ezért voltam mérges.
10/26 anonim válasza:
Igen,bár ezt nem nevezném verésnek(rácsaptam a fenekükre)....3 gyerek van,néha néha elszakad a cérna...volt,hogy elszaladt valamelyik,volt,hogy-elnézést a kifejezésért-pofátlankodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!