Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy megverted...

Volt már olyan, hogy megverted a gyereked?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?
2015. jún. 2. 11:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%
Uhh, szerintem aki egy ilyen kicsi gyerek arcát üti, az süllyedjen el...
2015. jún. 2. 15:38
 12/26 anonim ***** válasza:
16%

Igen, mert nem láttam más lehetőséget abban a helyzetben, és jó döntés volt.

Egyébként meg mi az, hogy "megverni"? Itt nagy különbségek vannak az értelmezésben 1-2 emberél, az biztos. Van akinek a kézre ütés is verés, másnak meg a folyamatos ütlegelés sem az. És igen sokan még anonim sem vállalják fel, hogy rácsaptak a gyerekre.

2015. jún. 2. 19:53
 13/26 anonim ***** válasza:
2015. jún. 3. 11:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ez nagyon borzalmas. De azért tegyünk már különbséget a között aki 1-1x egyszer ráüt a popsira vagy aki idegbeteg módon a védtelen gyereken tölti ki az összes fusztrációját.
2015. jún. 3. 18:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Valóban van különbség a két dolog közt, de mint a cikk is írja, sajnos nagyon könnyű belecsúszni az egyre durvább testi fenyítésbe.
2015. jún. 4. 12:42
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg ne tegyünk, mert minden egy pelenkás popsira csapással kezdődik. Aztán, ha már nincs pelenka, akkor lesz bugyis/kisgatyás popsira csapás meg kézre verés, pofon, ha kinő a gyerek haja, akkor meg hajtépés, ha meg már kicsit nagyobb, akkor jöhet a rángatás, rugdosás, taszigálás.
2015. jún. 4. 12:55
 17/26 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ne általánosíts! Én írtam az előző oldalon, hogy ütöttem rá a kislányom popsijára és itt az oldalon érdekes módon senki nem üt rá a gyerekére. 5 éves a lánykám van már haja és soha nem téptem meg a haját és nem kapott pofont és nem is fog! Nem mindenki lesz 1-1 popsira ütés miatt elmeháborodott verőgép!
2015. jún. 4. 21:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Így van, egyetértek az előttem szólóval.
2015. jún. 5. 13:48
 19/26 anonim ***** válasza:

Aki egyszer üt, az üt másodszor is. Kérdezd meg a bántalmazott gyerekeket, nőket. Ahol egyszer elcsattant egy pofon, fenékre csapás, ott jön a következő is hamarosan, mert a gyerek megszeppent, abbahagyta a hisztit és anyuka onnantól alkalmazza a "sikeres" módszert.

Nem érdekel, ha általánosítás, ez bizony így van. Ezért nem szabad elkezdeni az ütést. Aki elkezdte, az meg tegyen meg annyit, h magába néz és soha többet nem teszi ezt a gyerekével.

De itt kevés ember néz magába, az ütlegelő anyuka inkább próbálja megmagyarázni, h az ütés miért volt jó, miért nem ártalmas, mindenkinek van indoka, h miért verte meg a gyerekét.

Na ezért nem hiszem, h egy ütés után leállnak.

2015. jún. 5. 14:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Szűklátókörű vagy. Arra tényleg ne figyelj, amit más mond, mert nem mindig ugyanaz, mint amit te képzelsz a világról. Az emberek nem egyformák (van aki bántalmazó lesz, van aki nem), ez a tény, ha tetszik, ha nem. :)
2015. jún. 5. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!