Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor evett a gyereked eloszor...

Mikor evett a gyereked eloszor mekis kajat?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 18:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
Soha.
2015. máj. 13. 18:22
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Én sosem vittem őket oda,de a legnagyobb lányom(8 éves)a barátnőjénél volt egyik délután és az anyuka a mekibe vitte őket vacsorázni,a megkérdezésem nélkül:/ Szóval nyolc évesen evett először és nem mostanában fog enni újra:)
2015. máj. 13. 18:23
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Én nagyon szar anya vagyok, és kb 1,5 évesen evett ott a fiam.
2015. máj. 13. 18:27
 4/23 anonim ***** válasza:
53%

Ritkán járunk mekibe, sajnálom rá a pénzt de kb 2 hete voltunk. 15 hónapos a kislányunk 1 szál sültkrumplit kapott. Hát nem mostanában fog kapni megint.

Köszi a lepontozást :)

2015. máj. 13. 18:28
 5/23 anonim ***** válasza:
86%

Még nincs gyerekem, de valószínűleg nagyon ritkán, ha nagyon vágyik rá, ehet. De ez alatt évi 1-2 alkalmat értek, azt is már mondjuk 6-7 éves kora után.

Emlékszem, gyerekként én mennyire vágytam rá, mamámhoz menet mentünk el a környék egyetlen mekije mellett. (Ami azóta bezárt, most 30 km-es körzetben nincs) Két alkalommal aztán mégis bementünk, apám mindkétszer káromkodott egy sort, milyen drága, de nekem a magam 8 éves fejével maga volt a mennyország.

Hát nem szoktam rá, összesen ezzel a két alkalommal együtt háromszor ettem mekis hamburgert 26 évem alatt. Már nem érdekel, pedig mehetnék bármikor. De gyerekként élmény volt.

Nem venném el a gyerektől ezt, mert tudom, nekem milyen öröm volt oda bemenni.

2015. máj. 13. 18:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
16 hónapos, egy-egy sem sült krumplit már kapott onnan, talán 2-3x. De mivel mi sem gyakran járunk, így ő sem fog :)
2015. máj. 13. 18:41
 7/23 anonim ***** válasza:
49%

3 évesen ettek először, mikor messzebbre mentünk, és betértünk egy Mc Drive-be. Azóta sem ettek mekis kaját.

Mi sem járunk oda, de az étterem nem ismeretlen a gyerekeinknek, rendszeresen esznek jóféle, rendes helyeken, egészséges fogásokat.

2015. máj. 13. 18:47
 8/23 anonim ***** válasza:

4-5 évesen.

6, 11 és 15 évesek, évi 2-3 alkalommal belefér.

2015. máj. 13. 18:52
 9/23 anonim ***** válasza:
2 éves volt a fiam, amikor egyszer úgy alakult, hogy egy Mekinél álltunk meg ebédelni. Vettünk neki is sült krumplit, de egyáltalán nem ízlett neki, gondolom, túl sósnak találta. Azóta eltelt 3 év ő 5 éves, a húga 3, nemrég megint betértünk egy Mekibe, vettünk nekik Happy Meal menüt, elnyammogtak rajta, de nem igazán hozta őket lázba, úgyhogy valószínűleg továbbra sem ez lesz a törzshelyünk.
2015. máj. 13. 20:01
 10/23 anonim ***** válasza:
30%

Mi sűrűn eszünk ott.1,5 lehetett a lányom mikor először evett mekis kaját,de nem nagyon eszi.néha 1-2 szem krumpli meg husi.amit mindig eszik az az alma.de ha kérné hogy menjünk mekibe akkor elvinném bármikor.

nyugodtan lelehet pontozni.vagy szídni.meg szar anyázni.nem érdekel...

2015. máj. 13. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!