Mikor evett a gyereked eloszor mekis kajat?
Ritkán járunk mekibe, sajnálom rá a pénzt de kb 2 hete voltunk. 15 hónapos a kislányunk 1 szál sültkrumplit kapott. Hát nem mostanában fog kapni megint.
Köszi a lepontozást :)
Még nincs gyerekem, de valószínűleg nagyon ritkán, ha nagyon vágyik rá, ehet. De ez alatt évi 1-2 alkalmat értek, azt is már mondjuk 6-7 éves kora után.
Emlékszem, gyerekként én mennyire vágytam rá, mamámhoz menet mentünk el a környék egyetlen mekije mellett. (Ami azóta bezárt, most 30 km-es körzetben nincs) Két alkalommal aztán mégis bementünk, apám mindkétszer káromkodott egy sort, milyen drága, de nekem a magam 8 éves fejével maga volt a mennyország.
Hát nem szoktam rá, összesen ezzel a két alkalommal együtt háromszor ettem mekis hamburgert 26 évem alatt. Már nem érdekel, pedig mehetnék bármikor. De gyerekként élmény volt.
Nem venném el a gyerektől ezt, mert tudom, nekem milyen öröm volt oda bemenni.
3 évesen ettek először, mikor messzebbre mentünk, és betértünk egy Mc Drive-be. Azóta sem ettek mekis kaját.
Mi sem járunk oda, de az étterem nem ismeretlen a gyerekeinknek, rendszeresen esznek jóféle, rendes helyeken, egészséges fogásokat.
4-5 évesen.
6, 11 és 15 évesek, évi 2-3 alkalommal belefér.
Mi sűrűn eszünk ott.1,5 lehetett a lányom mikor először evett mekis kaját,de nem nagyon eszi.néha 1-2 szem krumpli meg husi.amit mindig eszik az az alma.de ha kérné hogy menjünk mekibe akkor elvinném bármikor.
nyugodtan lelehet pontozni.vagy szídni.meg szar anyázni.nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!