Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor evett a gyereked eloszor...

Mikor evett a gyereked eloszor mekis kajat?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 18:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

csak érdekességként - a nagy ellenállás és tiltás szerintem ez esetben sem célravezető.

emlékszem kisgyerekként én nagyon vágytam, hogy bemehessünk, mert az osztálytársaim időként ott ettek mesélték, hogy milyen finom, meg a sok játék amit kaptak, azzal játszottak szünetekben. baromi kirekesztettnek éreztem magam, hogy soha nem vittek el. ezért ahogy lett zsebpénzem EGYFOLYTÁBAN oda mentem, rengeteget ettem ott. lehet, hogy ha mértékkel, néha bevittek volna akkor később amikor megtehettem nem éreztem volna akkora késztetést, hogy "behozzak" valamit..

most hogy én is anya vagyok úgy vagyok vele, hogy nem szeretném ha gyakran enne majd (még csak 1 éves nem mostanában nyilván), de ritkán ha arról van szó és nagyon vágyik majd rá akkor bemehetünk egy fagyira, vagy sült krumplira. nem hiszem hogy 300 Ftos műanyag izű fagyi egészségesebb lenne a belvárosban.

2015. máj. 14. 11:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Utolsó ebben igazad van szerintem,ha a lányaim szeretnének menni és ha elmegyünk előtte mondanák,hogy milyen jó lenne ott enni,természetesen ehetnének egyszer-kétszer,de mivel semmi ilyen igényük nincs,nem megyünk:)

2-es voltam megint:)

2015. máj. 15. 19:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Talán 2,5-3 évesen, nem emlékszem pontosan.

Mi évente pár alkalommal szoktunk ott enni, kb. kéthavonta. Nem kifejezetten mekizni megyünk, hanem ha vhol megéhezünk, akkor előfordul, hogy beülünk.

De ugyanígy megyünk Burger King-be és KFC-be is.

Mondjuk a gyerekeim már nem olyan picik, 8,5 és 5,5 évesek.

Én nem vagyok híve a nagy tiltásoknak, így nem válik titokzatosan vonzóvá a tiltott dolog.

Itthon is szoktunk csinálni hamburgert, amihez mi készítjük a húst és tudják a gyerekek, hogy az sokkal finomabb és laktatóbb, na meg egészségesebb, mint a gyorséttermi :)

2015. máj. 16. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!