15 hónaposan. Utaztunk éppen és megálltunk bekapni valamit. Ő csirkét evett krumplival.
2015. máj. 13. 20:06
12/23 anonim válasza:
4 és 1,5 éves gyerekeim vannak, még nem evett egyik sem mekis kaját.
A közelünkben egyáltalán nincs, ha pedig olyan helyre megyünk (pl. pláza), akkor már inkább normálisabb ételt veszünk, vagy étterembe ülünk be, árban ugyanott vagyunk.
Nem tiltom a "gyors" kaját, se a hamburgert, sült krumplit, mert miért ne férne bele, nem ez az étkezésük alapja. Viszont én ahányszor ettem ott, utána egész éjszaka gyomorgörcsökkel fetrengtem, nagyon nem bír benne valamit a gyomrom, így miattam be sem ülünk.
2015. máj. 13. 21:07
13/23 anonim válasza:
Kb 2 évesen mentünk vele először, de nem ízlett neki semmi. Aztán 4 éves kora körül kezdte megszeretni, de csak a happymail játékok miatt. A megszeretes alatt azt értem, hogy csak a nugetset eszi meg, és almát, répát. Mást nem eszik, a krumplit is utalja. Nem megyünk sűrűn, kb havonta egyszer.
2015. máj. 13. 21:54
14/23 anonim válasza:
Hmm, hát nem is tudom, olyan kétéves kora körül evett először mekis sajtburgert, de nem ízlett neki, csak a krumpliból evett. Utána nem tudom, mikor következett be az, hogy megszerette, de hatévesen már tutira ízlett neki. De mondjuk nem járunk oda gyakran, évente talán 2-3 alkalommal eszik gyorséttermi kaját.
2015. máj. 13. 22:50
15/23 anonim válasza:
Húú de le lettem pontozva,nem értem miért:/Nem gondolom,hogy lenne bármi baj azzal,hogy egyáltalán nem járunk ilyen helyekre.Ha mégis megéheznek például egy hosszú úton,akkor is inkább pizzázunk vagy kínait eszünk,de hát mindenki csinálja,ahogy jónak látja:)
2-es voltam:)
2015. máj. 13. 23:19
16/23 anonim válasza:
De most látom,hogy aki oda viszi enni rendszeresebben,azt is ugyanúgy lepontozták,szóval ezek szerint nincs jó megoldás:)
Utolsó voltam:)
2015. máj. 13. 23:24
17/23 anonim válasza:
Ki készít amikor valaki vizet iszik és bort prédikál : azaz eteti a kinder tejszeletet a túrórúdit és hasonlókat, aminek persze rohadt jó a marketingje hogy tej van benne meg kálcium ilyen olyan b vitamin ésatöbbi csakhogy annyira elhanyagolható és csekély mennyiség pláne amellett a fehér cukor mennyiség mellett amit belenyomnak, a mekis kaja meg fújj. Semmivel sem egészségtelenebb 1-2 havonta egy meki mint egy halom kaja ami a hűtőben csücsül mindenkinél, tessék megnézni miben van otthon nátrium-glutamát és utána olvasni, hogy valójában mi is az. Valaki írta a kínai kaját mint normális étel, gondolom viccelt, aki járt már kínai konyhán..az a mocsok ami ott van és az ételbe kerül, de ha ez nem elég a mekiben szigorú szabályok vannak az ételek tárolására, készítésére arra hogy milyen olajat használjanak, ez ugyanaz mindenhol és szigorúan ellenőrzik is, a sarki kínaiban a kutya nem nézi milyen lejárt olajos zsíros xarból főz.
2015. máj. 14. 00:48
18/23 anonim válasza:
Utolsó, abban igazad van,hogy sok más is egészségtelen, csak azért legalább nem fizetek ki 1000-1500 forintot.
2015. máj. 14. 04:52
19/23 anonim válasza:
kb 20 hónaposan. Akkor nagyon bejött neki a sajtburger sültkrumplival, azóta is voltunk már párszor (nem sűrűn járunk), csak sültkrumplit eszik, hamburgert egyáltalán nem valamiért. De nem is baj.
2015. máj. 14. 09:11
20/23 anonim válasza:
Olyan 2 éves lehetett a kislányom, amikor megkóstolta a mekis krumplinkat. Én szeretem a gyorséttermeket - bár nem a meki a kedvencem, szerintem a KFC sokkal jobb -, meg a rendes éttermeket is, biztos hogy egy hónapban 1-2 alkalommal elmegyünk egy ilyen helyre. Általában krumplit, csirkefalatokat, fagyit szokott kapni a kislányom (most 4 éves). Ja és nem vagyunk elhízva, nem vagyunk egészségtelenek. Ellenben pl a főnököm velem egyidős, és ezerféle baja van (vashiány, hormonzavarok stb.), állandóan orvoshoz jár, és mindig prédikál nekem hogy miért iszom a kólát és miért eszem a mekis kaját. Kicsit vicces. Akinek nem árt, az egye. Akinek árt, az meg úgyse fogja. Egyébként azt olvastam, hogy sehol nem tudják megoldani, hogy ennyire kevés olajjal legyen kisütve a krumpli, mint a mekiben, van rá valami szuper technológia. Nem tudom, igaz-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!