Anyukak! Szüles utan mennyi idovel mutatkoztatok eloszor bikiniben?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 23:36
1/9 anonim válasza:
15 hónapja szültem, még nem volt rajtam bikini, és szerintem nem is lesz egy darabig, pláne hogy újra várandós vagyok...
2/9 anonim válasza:
Nyilvánosan, a lányom után kb 22hónappal.
Egy darabig takargattam a striás, picit logós pocimat, de aztán bevettem egy adag leszarom tablettát :)
Most a második lányommal vagyok itthon, még nem volt lehetőségem bikinizni.
3/9 anonim válasza:
Tavaly szeptemberben szültem, és majd júliusban megyünk nyaralni, ott lesz rajtam először bikini. Nem leszek csúcsformában, bár küzdök, hogy addig azért lemenjen rólam pár kiló, csak a hasamon az a megereszkedett bőr....hát ez van. A nyaralást nem fogja elrontani, van cserébe egy gyönyörű kislányom, és a párom igy is imád. :) Ráadásul külföldre megyünk, ismerősbe nem fogunk belefutni. :)
4/9 anonim válasza:
Szeptember elején szültem és pünkösdkor fogunk wellness hétvégére menni, azaz a szülés után majdnem 9 hónappal.
5/9 anonim válasza:
4 éves a fiam azóta egyszer volt rajtam. Soha többé nem lesz.
6/9 anonim válasza:
Március végén szültem, májusban már volt rajtam bikini. Szóval kb. 2 hónap. Mondjuk én szerencsés alkatú vagyok, már akkor semmi sem látszott abból, hogy nemrég még pocakos voltam.
7/9 anonim válasza:
1 eve szultem. A bikini felejtos, alakformalo furdoruhat vettem.
8/9 anonim válasza:
7 hònappal, de csak azèrt,mert akkor volt strandidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!