Kicsit nagy a hasam, mert hát pár éve szültem és azóta kicsit plöttyedt. Szóval nem néz ki durván, ha bikiniben "feszítek" a strandon?
Eddig is zavart a hasam, de most még híztam is pár kg-ot.
Egyébként kövér nem vagyok, 174 cm és 65 kg.
Csípőm is szélesebb (100 cm), ha ez számít...
köszi a válaszokat!
csak azért kérdeztem ezt, mert hordhatnék ugye egybe részes fürdőrucit (mert az ápol és eltakar), ami talán előnyösebb lenne számomra, csak most nem tudok ilyenre költeni.
Szia Sorstárs! Én is kb. annyi vagyok sulyra és magasságra, mint te és még a csipőm is ugyanakkora :)
Majd még irok, csak most telefonrol nagyon lassan megy...
Én is sorstárs sajnos :-((
Én 165 cm és 55 kiló vagyok, viszont ikerterhesség után nekem is plöttyedt a hasam, a bőr nyúlt meg, és ezt nem lehet semmilyen tornával visszaugrasztani. Ha még többet fogynék, akkor még jobban lógna a bőr, hízni viszont nem akarok, mert akkor lehet, hogy a bőrt jobban kitölteném, de hájjal inkább nem szeretném...
Én sajnos emiatt nem érzem magam túl jól... én tuti, hogy nem fogok felvenni bikinit, csak tankinit, mert az egyrészest nem nagyon szeretem. De tudom, hogy ez az én hülyeségem, szerintem senkit nem érdekelne, hogy milyen a hasam. Szóval ha te el tudod így fogadni magad, akkor bátran vedd fel a bikinit, gondolom, nem tangáról lenne szó nálad sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!