Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30-31 hetesen milyen elmenni...

30-31 hetesen milyen elmenni Balcsizni? Nagy pocakkal nem neznek ki titeket bikiniben?

Figyelt kérdés
nem sok kismama jarkal igy,en nem szegyellem,szeretem a pocakom,csak hat a fiatalsag....ugye milyenek,titeket megbamultak?
2009. júl. 22. 22:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én két évvel ezelőtt, amikor a lányommal voltam terhes, elmentem a strandra. Nem is voltam sokáig, mert mindenki bámult, mutogattak a hasamra, mintha még soha nem láttak volna terhes nőt. Én is kb.30 hetes lehettem akkor. Volt egy csúnya megjegyzés is egy fiatal sráctól, hogy Ez itt akarja megszülni? Majd mindjárt kiúszik belőle a kölök. Hát vannak ilyen idióta bunkók. Most 26 hetes vagyok, vágyom a strandra, de nem megyek az tuti.
2009. júl. 22. 22:16
 2/17 A kérdező kommentje:
csak jol gondolom hogy vannak ilyen taplok,meg nem tapasztaltam,de nem esne jol.ahova eddig jartam tora ott mindig arra a reszre megyek ahol sekely viz van,ott vannak a kisbabakkal,ott nem ert meg szobeli "megrovas",meg nem jarnak a fiatalok.de ahova megyünk,vagyis gyakorlatilag az egesz Balcsin nincs is babas resz.
2009. júl. 22. 22:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze ,hogy megbámulnak! ne foglalkozz velük,én se tettem nekem 2 részes kismama fürdösöm volt ami picit takarta a hasam de az sem a nézelődők miatt hanem ,hogy ne érje közvetlen a napfény!32 hetesen nyaraltunk 1 hétig,meglátod nem lesz gond és ha jól figyelsz majd látsz több pocakost is! HAJRÁ!!
2009. júl. 22. 22:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

És mit tőrődsz vele? Bámuljanak. Én mennék, vagyis mentem is, de még csak 8 hetes vagyok. De ha 38 lettem volna, akkor ismentem volna.

És mindenki gondoljon amit akar...

2009. júl. 22. 22:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
kinézni nem fognak csak megnézni.
2009. júl. 22. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 vagyok, most hétvégén voltunk strandolni. Persze fürdőruhát nem kaptam amit akartam, az így is megduzzadt cickókra jó kis szivacsos bikinifölső......:) :) :) A férjem jött velem mindenhova, senki nem mert szólni semmit. 10-15 percig voltam vízben, utána rögtön tusolás, szárazra törlés, átöltözés. Azért inkább voltam ideges nehogy valami xart elkapjak.

Érezd jól magad az a lényeg.

Menjetek bátran!

2009. júl. 22. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

36 hetes vagyok és szombaton megyünk a Balcsira.Én már nem tudok kimenni a strandra,mert nem bírom ki a meleget....Hűsölök a házban és megpróbálok pihenni.Azért,mert várandós vagyok nem szeretném megvonni a lánykámat a nyaralástól.Nem lenne fer vele/velük(a férjem is egy nagy gyerek..:-))szembe ha miattam itthon kéne kuksolniuk.A férjem szeretné,hogy legalább egyszer kísérjem ki Őket,de még nem döntöttem el.Amúgy most voltunk egy budapesti strandon.Fürdőruci már nem jött rám,de egy nyári lenge ruhában jól éreztem magam.A combomig mentem a vízbe.Nagyon jól esett.Szerinetem nem szabad bezárkózni.Persze nagyon kell vigyázni a hőséggel.

Más:Legyél büszke arra,hogy kismama vagy és ne foglalkozz azzal mit gondolnak mások.Örülj neki,hogy Neked megadatott ez az érzés!

Mindenkinek kellemes pihenést és könnyű szülést kívánok.

üdv.36 hetes Km.

2009. júl. 22. 23:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

32/ff vagyok és nekem kifejezetten tetszenek a kismamák, nagyon aranyosak, a terhesség megszépíti őket.

Szal szerintem semmi ciki nincs benne.

2009. júl. 22. 23:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden kismama *arja le, hogy a sok bunkó mit gagyarászik, ez életünk legszebb korszaka :):):)...Szép emlékeket és könnyű szülést mindeninek :)
2009. júl. 23. 00:38
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sajnos duci is vagyok, úgyhogy mögöttem is összeszóltak, te ez ilyen kövér vagy terhes... csak odamosolyogtam igen terhes és ikrekkel... úgy elszégyelték magukat, hogy csak nah! Engem ez már nem érdekel, csak röhögök rajtuk, hogy ennyire tudatlankák még. Három gyerek után már nem bámulom meg a kismamák hasát, de mikor még nem volt gyerek akkor bizony én is csodálattal néztem a pocakokat.

Amúgy a pocak az vonzza a tekintet, tuti mindenki ránéz! :)

Légy rá büszke!

2009. júl. 23. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!