30-31 hetesen milyen elmenni Balcsizni? Nagy pocakkal nem neznek ki titeket bikiniben?
Én amikor terhes voltam, este 6 után mentünk le a strandra a meleg miatt. Megnéztek, de nem érdekelt.
A vízbe nem mertem fürödni, nehogy elkapjak valami nyavaját, de combig beleálltam, ami nagyon jó volt.
Én biztos nem foglalkoznék, másokkal!
Szia! Múlt héten voltunk a Balcsin, 29 hetes voltam, bikiniben. Amikor a strandon flangáltunk, akkor egy strandkendőt kötöttem magamra, ami a pocimat is takarta, de fürdőzéshez, "napozáshoz" nem volt rajtam semmi. (Kivéve egy fehér törölközőt a pocimon). Ha meg is néztek, akkor is mosolyogva, csak kedves pillantásokat kaptam nemre, korra való tekintet nélkül. Nekem jól is esett, egy kis önbizalomnövelő tréning volt:)
Ja, és előnye is van a pocaknak: ha van "problémás testrészed" (nekem deréktól lefelé vannak gondok:)), arról gyönyörűen eltereli a figyelmet a "varázsgömb" (<-így nevezzük a hasimat)! Most hétvégén is indulunk, ha jó idő lesz.
Szóval hajrá, érezd jól magad!!!
30 hetes pocis
Szia!
Én a fiatalság táborát erősítem. 18 éves vagyok. Amikor a strandon látok egy kismamát én is megnézem, de nem azért h. pfujjogjam őt, hanem mert vonza a tekintetet a nagy poci:) Ami meg aranyos és irigylésre méltő szerintem:) Amúgy meg aki beszól elmehet a sunyiba:) Ne törődj velük:)
Én mindíg megnézem a terhes nőket mert kb.olyan mintha a kisbaba a pocakjukban rájukragasztotta volna a cukiságot és csak remélem hogy egészséges lesz a baba :-)
Amúgy a kismamákrol pl.mindíg az jut eszembe hogy apró csodát hordanak a hasukba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!