Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30-31 hetesen milyen elmenni...

30-31 hetesen milyen elmenni Balcsizni? Nagy pocakkal nem neznek ki titeket bikiniben?

Figyelt kérdés
nem sok kismama jarkal igy,en nem szegyellem,szeretem a pocakom,csak hat a fiatalsag....ugye milyenek,titeket megbamultak?
2009. júl. 22. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én amikor terhes voltam, este 6 után mentünk le a strandra a meleg miatt. Megnéztek, de nem érdekelt.

A vízbe nem mertem fürödni, nehogy elkapjak valami nyavaját, de combig beleálltam, ami nagyon jó volt.

Én biztos nem foglalkoznék, másokkal!

2009. júl. 23. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én a 30. hétben vagyok, 1 hete jöttem haza a Balatonról és természetesen sokkat strandoltam, de én szerencsére nem találkoztam rosszindulatú megjegyzésekkel.
2009. júl. 23. 08:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Múlt héten voltunk a Balcsin, 29 hetes voltam, bikiniben. Amikor a strandon flangáltunk, akkor egy strandkendőt kötöttem magamra, ami a pocimat is takarta, de fürdőzéshez, "napozáshoz" nem volt rajtam semmi. (Kivéve egy fehér törölközőt a pocimon). Ha meg is néztek, akkor is mosolyogva, csak kedves pillantásokat kaptam nemre, korra való tekintet nélkül. Nekem jól is esett, egy kis önbizalomnövelő tréning volt:)

Ja, és előnye is van a pocaknak: ha van "problémás testrészed" (nekem deréktól lefelé vannak gondok:)), arról gyönyörűen eltereli a figyelmet a "varázsgömb" (<-így nevezzük a hasimat)! Most hétvégén is indulunk, ha jó idő lesz.

Szóval hajrá, érezd jól magad!!!

30 hetes pocis

2009. júl. 23. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem íróhoz: Most nem kell takargatni a husisabb popsit,esetleg azt az egy-két gödröcskét a combokon,lehet a pocira fogni:D Ja,meg az már úgy is nagyobb,szóval tényleg eltereli minden másról a tekintetet.Én 28 hetes vagyok,gurulok és rendszeresen járunk a Balcsira(bikiniben!)Még semmi negatív tapasztalatom nem volt,csak kedvesen rámmosolyognak.A lángososnál még előre is engedtek,biztos éhen ne halljunk:)
2009. júl. 23. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a fiatalság táborát erősítem. 18 éves vagyok. Amikor a strandon látok egy kismamát én is megnézem, de nem azért h. pfujjogjam őt, hanem mert vonza a tekintetet a nagy poci:) Ami meg aranyos és irigylésre méltő szerintem:) Amúgy meg aki beszól elmehet a sunyiba:) Ne törődj velük:)

2009. júl. 23. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 30 hetesen voltam, nemrég jöttünk haza, nagyon jó volt, nem mondanám hogy bámultak, nézegettek, de nem volt felháborító! Bikinibe voltam. Kend be jól a hasadat az a lényeg, és ne takargasd magad meg ne szégyelld, hanem emelt fővel kicsit még beképzelten kell közlekedni, akkor tuti nem szólnak meg. Nehogy már még te takargasd vagy ne élvezd a nyarat... a kicsinek is kell!!!
2009. júl. 23. 17:36
 17/17 anonim válasza:

Én mindíg megnézem a terhes nőket mert kb.olyan mintha a kisbaba a pocakjukban rájukragasztotta volna a cukiságot és csak remélem hogy egészséges lesz a baba :-)

Amúgy a kismamákrol pl.mindíg az jut eszembe hogy apró csodát hordanak a hasukba :-)

2015. aug. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!