Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdekel, hogy fogytam 8 hét...

Érdekel, hogy fogytam 8 hét alatt 6kilót, Anyukák, akik túlsúlyosnak érzik magukat?

Figyelt kérdés

Ezt a jópofa fitness-t találtam úgy 2 hónapja. Azóta minden nap végigcsinálom 1-1 epizódját. Minden rész kb.25 perces. A Híradó alatt tornázok, addig a férjem van a babánkkal. 6 kiló ment le rólam,(persze a nasit is elhagytam) és mivel nem kemény a torna a tejem sem apad. (14 hónapja szoptatok.)

Belinkelem Nektek. Oldalt találtok még több részt.

http://www.youtube.com/watch?v=GQan0866k6k

2010. febr. 26. 13:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Olvassa még valaki ezt a kérdést? Én 10 kg-t fogytam azóta mióta először olvastam ezt a kérdést. 86-ról 76-ra. Az ugra-bugra is besegített, de a kaján volt a hangsúly. Nektek milyen eredményeitek vannak?
2010. máj. 30. 10:40
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia kedves utolso valaszolo!

Igen en olvasom.

Nekem meg csak 2 kg de meg csak nem reg kezdtem bele.

Naponta felorat minimum aerobikozok de nekem is inkabb a kajan van a hangsuly.

Nem eszek edesseget,kenyeret,krumplit es este 6 utan egyaltalan nem eszek.

Esetleg leirnad,hogy sikerult neked ez a 10 kg leadas?Engem nagyon erdekekne hatha segitene nekem is.

Elore is koszi a valaszod!

2010. máj. 31. 14:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Ja most vagyok 68 kg az lemaradt.(70 voltam)
2010. máj. 31. 14:45
 24/29 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, te melyik rész csinálod?köszi,van még rajtam 6,7 kg pedig már 20 hónapja szültem.
2010. jún. 1. 14:10
 25/29 A kérdező kommentje:
SZia! Amelyikhez épp kedvem van. :)Nem csak egy részt csinálok, mert akkor megunnám. :) Egyébként már 56kg vagyok és tejem most is bőven van. :)
2010. jún. 10. 16:18
 26/29 A kérdező kommentje:
(grat a fogyásokhoz!)
2010. jún. 10. 16:20
 27/29 anonim ***** válasza:
de jóóó ,gratulálok ..köszi
2010. jún. 22. 19:06
 28/29 anonim ***** válasza:

14:43-asnak!

Hát én a neten vásároltam egy fogyókúrás receptet (400Ft-ért) és az csinálom. Eleinte nehéz volt betartani mert nem volt időm enni, de most már jól hozzászoktam. Az a lényege, hogy délelőtt kell enni és délután már keveset szabad estére meg semmit csak savanyú káposztát én 1x ettem, de egész éjjel nem bírtam aludni mert égett a gyomrom úgyhogy inkább nem eszek semmit lefekvés előtt. Konkrét étrend nincs, mindent lehet enni csak az a lényeg, hogy lefekvés előtt nem szabad. Ír még mellette nap 2 liter gyógyteát is, én napi 1 litert tudok meginni, de tényleg van hatása. Ha érdekel akkor elküldöm neked a receptet amit kaptam. Azért vettem meg mert az eladónak nagyon sok pozitív értékelése volt és gondoltam ha ilyen sok embernek működik akkor nekem is. És bejött:) Persze azért ugra-bugrálok is, nem minden nap, de heti 2-3x belefér az életembe az a 20 perc.

2010. jún. 25. 09:22
 29/29 anonim ***** válasza:

14:43-as vagyok.

Jaj,de rendes vagy.Igen erdekelne.

Mondjuk azota meg 2 kg-val konnyebb vagyok.

Elore is koszi szepen:)

2010. jún. 25. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!