Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdekel, hogy fogytam 8 hét...

Érdekel, hogy fogytam 8 hét alatt 6kilót, Anyukák, akik túlsúlyosnak érzik magukat?

Figyelt kérdés

Ezt a jópofa fitness-t találtam úgy 2 hónapja. Azóta minden nap végigcsinálom 1-1 epizódját. Minden rész kb.25 perces. A Híradó alatt tornázok, addig a férjem van a babánkkal. 6 kiló ment le rólam,(persze a nasit is elhagytam) és mivel nem kemény a torna a tejem sem apad. (14 hónapja szoptatok.)

Belinkelem Nektek. Oldalt találtok még több részt.

http://www.youtube.com/watch?v=GQan0866k6k

2010. febr. 26. 13:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
tök jó köszi!!!
2010. febr. 26. 13:13
 2/29 anonim ***** válasza:

Gratula a fogyáshoz!

...összeszedték ehhez a tornához a föld legjobb nőit? :))))

2010. febr. 26. 13:15
 3/29 anonim ***** válasza:
Ez jó!De mikor lesz nekem ilyen fenekem????Irígy vagyok...
2010. febr. 26. 13:15
 4/29 anonim ***** válasza:

jajj de kedves vagy!!!

ki fogom próbálni:)))

köszi!!!

(épp fogyókúrában vagyok, le is ment kb 5 kiló és így már el kell kezdenem mozogni)

2010. febr. 26. 13:24
 5/29 anonim ***** válasza:

de jó, nagyon ügyi vagy!! Én egy hete tornázok mindennap 45 percet (plusz 15 perc step előtte) és nagyon bízom benne hogy hatásos lesz, mert sajnos kifejezetten fogyózni nem tudok, mert akkor elmegy a tejem (próbáltam már)és mivel 4 hós a lányom még szoptatni szeretném jó sokáig.

A nasi alatt mit értesz ha meg szabad kérdezni? Mit eszel egy nap kb.?

2010. febr. 26. 13:31
 6/29 anonim ***** válasza:

Jajjjj, ez nagyon tetszik, szülés előtt pont ilyen ugribugri, vékonyka voltam....most meg :)

Nagyon tetszik, de a sok ugrálástól tényleg nem fog apadni a tej? Én nem tudom, olyan szívesen csinálnám ezt a tornát, eléggé hiányzik a mozgás....nyugtassatok meg, plíz!!!!! :)

Kedves "kérdező" neked pedig köszi a tippet. És bocsi, hogy itt a válaszok között kérdezek!

2010. febr. 26. 13:32
 7/29 anonim ***** válasza:
Na hát ezek sem szültek még..össze vissza rázzák magukat és megsem mozdul semmilyük. Én meg ha kicsit elkezdem csinálni,úgy rezgek mint az amerikai pudik. Kicsit kényelmetlen,mivel szoptatok,nekik meg nem igazán van mellük,vagy ha van is,szilikon,és hiába ugra-bugra,meg sem rezzen :) Szóval kicsit oda vert az önbizalmamnak,de nagyon köszi,azért is elkezdem csinálni,és majd én is visszanyerem a feszeségem,nem vagyok dagi,csak megplöttyültem :))
2010. febr. 26. 13:36
 8/29 A kérdező kommentje:

Reggelire másfél szelet kenyér, vajkrém, párizsi, kolbász, paprika, délelőtt elrágcsálok egy almát a kisfiammal, délben levest csak ritkán eszem, inkább másodikat csak, de az mindig húsos. Ma pl. (boros csirke tésztával)Délután banán. A vacsi már "szegényesebb": Egy fél adag ebéd, vagy tönkölybúza kenyérből egy szelet párizsival, virslivel néha hagymával. :)Amikor intenzívebben akarok fogyni akkor meg halat eszek hallal. :)

Nasi alatt azt értem, hogy eddig szinte naponta lecsúszott 1-1 túrórudi, krémtúró, a kisfiam babakeksze :)

2010. febr. 26. 13:37
 9/29 A kérdező kommentje:

Én fogom a mellemet közben! :D :D :D (elég nagyok)

Én nem vettem észre, hogy apadna a tejem, bár az én kisfiam már torna előtt is csak napi 3x szopizott+ éjjel néha. Nyilván a szoptatás elején azért jobban kell vigyázni a testmozgással.

(Amúgy szerintem nagyon csinosak a lányok, szerintem ösztönzőem hatnak rám.)

2010. febr. 26. 13:40
 10/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a kaját kérdeztem:)

Köszi, én is hasonlóan eszem, ha azt akarom h legyen tejem, ennél lejjebb nem tudok menni étkezés ügyben:(

Nekem is nagy a cicim:)) sport melltartót veszek fel meg rá még egy szorosabb top-ot plusz fogom én is közben:))

Egyébként nagyon fájna.

Plusz én mindig csak szoptatás után tornázok, mert teli cicvel szörnyű rossz érzés..:(

nem beszélve arról hogy tegnap is úgy jártam hogy közvetlen sport után a lányom alig volt hajlandó cicizni (pedig zuhanyoztam meg minden:))

2010. febr. 26. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!