Miért áltatják magukat az anyukák?
Tisztelet a kivételnek.
A "nem árt-e a gyereknek" típusú, egyértelműen álmegnyugtató válaszokat váró kérdésekre gondolok.
Az ilyen kérdéseket én sem értem. Ha csinálni akarja, csinálja, ha úgy gondolja, nem árt, akkor ne kérdezősködjön itt, nem?
Ha már meg kell kérdezni mást, akkor nyilvánvaló, hogy nem biztos benne, van benne kétely, hogy valóban helyes-e, így meg tökéletesen érthetetlen, hogy miért nem vizsgálja meg a másik oldalt is.
Ehelyett (ahogy én látom) jól lehurrogja az ellenvéleményt nyilvánító válaszolókat, hiszen csak az a válasz helyes, ami egyetért vele:)
Igaz, nehezebb belátni, hogy tévedett, vagy valamit rosszul csinált, mint fikázni:D
Pontosan így van: ott a kétely, tehát TUDJÁK, hogy biztos árt. Talán az a legellenszenvesebb, hogy ha valaki mégis odaírja, hogy hiszen te is tudod, hogy árt, vagy finoman célozva rá, hogy kicsit nézze reálisan - akkor aztán égszakadás, földindulás az ellenvéleményező fejére, aki persze jóindulatból írt.
Nem írom, melyik volt a mai favorit, nem akarok újabb vitát szítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!