Érdekel, hogy fogytam 8 hét alatt 6kilót, Anyukák, akik túlsúlyosnak érzik magukat?
Ezt a jópofa fitness-t találtam úgy 2 hónapja. Azóta minden nap végigcsinálom 1-1 epizódját. Minden rész kb.25 perces. A Híradó alatt tornázok, addig a férjem van a babánkkal. 6 kiló ment le rólam,(persze a nasit is elhagytam) és mivel nem kemény a torna a tejem sem apad. (14 hónapja szoptatok.)
Belinkelem Nektek. Oldalt találtok még több részt.
http://www.youtube.com/watch?v=GQan0866k6k
Nagyon koszi,en is elkezdem.Nyarra szeretnek az osszes plussz kilomtol meg szabadulni ami olyan 6-7 kg.
Megegyszer koszi:)
Szia!
Te most komolyan mondod, hogy végig tudod ezeket csinálni?? :O Huh én majd meg haltam már a felénél...:S De azért csinálom mert nagyon szeretnék lefogyni, elborzaszt a gondolat, hogy milyen tehén vagyok :S Köszi a vidit, nagyon tetszik, de össze kell szednem magam, hogy lépést tartsak a lányokkal :)
Ezek biztos, hogy hivatásos táncosok. Ja, és még a végén sem lihegnek! Durva! Nekem is lement már 8 kilo, de ezt kipróbálom! Biztos a kislányomnak is fog tetszeni, a hülyeségre totál vevő. Csak nem tudom, az alattunk lakó néni..... ????
Egyébként, aki nem akar ugrabugrálni, én ajánlom szintén a youtube ról a "8 minute" sorozatot. Van külön hasra, lábra, karra, stb. Ezek is tök jók!!!!
Sziasztok! Nyugodtan kérdezz csak. :)
Nos, 69-ről fogytam 63-ra, de még kell fogynom, mert a "versenysúlyom" 55 kg. :)(tehát mindig is annyi voltam terhesség előtt) 168 cm vagyok.
Ja, igen, minden nap csinálom, mint írtam, este. Illetve persze van, mikor ritkán közbe jön valami.
Minél többet csinálod, annál könnyebb lesz. :)
Juj, nekem ez így első ránézésre nagyon tetszik, ilyet próbálok keresni már mióta!!! És most megtaláltam a linked!
Nagy ölelést és puszit küldök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!