Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdekel, hogy fogytam 8 hét...

Érdekel, hogy fogytam 8 hét alatt 6kilót, Anyukák, akik túlsúlyosnak érzik magukat?

Figyelt kérdés

Ezt a jópofa fitness-t találtam úgy 2 hónapja. Azóta minden nap végigcsinálom 1-1 epizódját. Minden rész kb.25 perces. A Híradó alatt tornázok, addig a férjem van a babánkkal. 6 kiló ment le rólam,(persze a nasit is elhagytam) és mivel nem kemény a torna a tejem sem apad. (14 hónapja szoptatok.)

Belinkelem Nektek. Oldalt találtok még több részt.

http://www.youtube.com/watch?v=GQan0866k6k

2010. febr. 26. 13:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hú!Ez tényleg tök jó!!Én is irígykedem a csajokra!!
2010. febr. 28. 14:32
 12/29 anonim ***** válasza:
Ez nagyon tuti!!!!! Ma el is kezdem... :-) Nagyon köszi - jó, hogy vannak ilyen emberek mint Te, akik megosztják sikereiket! :-)))
2010. márc. 1. 14:27
 13/29 anonim ***** válasza:

Nagyon koszi,en is elkezdem.Nyarra szeretnek az osszes plussz kilomtol meg szabadulni ami olyan 6-7 kg.

Megegyszer koszi:)

2010. márc. 1. 17:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Köszi, jó ötletet adtál. Eszembe sem jutott, hogy esetleg youtube-ról is lehet. Én a kistesó miatt fogynék, nem akarok túlsúllyal teherbe esni. A babám 8 hónapos, még van néhány hónapom fogyni :))
2010. márc. 1. 19:25
 15/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Te most komolyan mondod, hogy végig tudod ezeket csinálni?? :O Huh én majd meg haltam már a felénél...:S De azért csinálom mert nagyon szeretnék lefogyni, elborzaszt a gondolat, hogy milyen tehén vagyok :S Köszi a vidit, nagyon tetszik, de össze kell szednem magam, hogy lépést tartsak a lányokkal :)

2010. márc. 1. 20:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezek biztos, hogy hivatásos táncosok. Ja, és még a végén sem lihegnek! Durva! Nekem is lement már 8 kilo, de ezt kipróbálom! Biztos a kislányomnak is fog tetszeni, a hülyeségre totál vevő. Csak nem tudom, az alattunk lakó néni..... ????

Egyébként, aki nem akar ugrabugrálni, én ajánlom szintén a youtube ról a "8 minute" sorozatot. Van külön hasra, lábra, karra, stb. Ezek is tök jók!!!!

2010. márc. 1. 20:45
 17/29 anonim ***** válasza:
Pofátlanság lenne megkérdezni, hogy mennyiről mennyire fogytál? Nagyon ügyes vagy, gratulálok! És minden nap csinálod?
2010. márc. 1. 21:20
 18/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nyugodtan kérdezz csak. :)

Nos, 69-ről fogytam 63-ra, de még kell fogynom, mert a "versenysúlyom" 55 kg. :)(tehát mindig is annyi voltam terhesség előtt) 168 cm vagyok.

2010. márc. 2. 15:38
 19/29 A kérdező kommentje:

Ja, igen, minden nap csinálom, mint írtam, este. Illetve persze van, mikor ritkán közbe jön valami.

Minél többet csinálod, annál könnyebb lesz. :)

2010. márc. 2. 15:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Juj, nekem ez így első ránézésre nagyon tetszik, ilyet próbálok keresni már mióta!!! És most megtaláltam a linked!

Nagy ölelést és puszit küldök! :)

2010. máj. 22. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!