Van itt olyan anyuka, akit a párja tart el teljes egészében? Nem rossz érzés?
Figyelt kérdés
Világ életemben dolgoztam, de az utolsó helyen nem voltam bejelentve. Akkori élethelyzetemben nem engedhettem meg, hogy válogassak, hát így dolgoztam. A férjem nagyon jól keres, így vállaltunk gyerekeket is. Most egyelőre nála van a labda, soha egyetlen szóval sem mondta, hogy ez gond lenne, csak én érzem picit rosszul magam miatta, és már várom, hogy újra legyen saját keresetem, ami persze szintén közös lesz, csak mégis... talán mert túl önálló voltam egész életemben, ezért zavaró ez most nekem. Még itthon leszek 2-3 évig, sőt, ha vállalunk még egyet, akkor még több is, nem tudom. Aki hasonlóan járt és csak gyest kap, titeket nem zavar?2015. máj. 26. 15:02
21/21 anonim válasza:
"akkor a férfi esetében nincs akkora pánik az anyagiakat illetően, hiszen neki volt munkaviszonya. "
Az anyagiakat illetően... mintha csak ez lenne a fontos! Megnézném, hogy melyik férfi tud úgy bánni egy újszülöttel, csecsemővel, mint az édesanyja! Elárulom, hogy nagyon kevés. A gyermekneveléshez nem csak az anyagiak kellenek, hanem sok más is, ami nem a pénzről szól.
Ha az apa keresete kiesik az első 2-3 évben, az nagyon nagy nehézség akkor is, ha a nőnek volt előtte munkaviszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!