Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amikor bent ül a gyerek az...

Amikor bent ül a gyerek az etetőszékbe, magára hagyhatom néhány percre ha épp dolgom akad?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 19:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Még mindig nem töröltettem semmit... paranoiàs vagy egy kicsit nem gondolod?
2015. máj. 21. 21:34
 22/28 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ha rendesen be van kotve akkor nem lehet semmi Baja.itt most nem arra gondolok hogy akkor elmegyek hajat mosni,hanem mondjuk beszaladok a szobaba felejtett cumiert.persze ha eszik en nem hagynam egyedul,csak latotavolsagon belul,de ha csak uldogel benne es biztonsagosan be van kotve akkor nem lehet Baja.felborulni szerintem maximum akkor tud,ha valamihez kozel van es megkapaszkodik benne vagy eltolja magatol.alapjaba veve egy etetoszeknek nem szabad felborulni.
2015. máj. 21. 21:34
 23/28 anonim ***** válasza:
56%
Nem soha nem hagytam magára. Tilos.
2015. máj. 21. 21:35
 24/28 anonim ***** válasza:
10es vagyok. az teljesen más, ha egy 2mp-re hagyod ott, ahogy azt hiszem a 22es írt. nekünk még nincs etetőszékünk, a babahordozóban etetem, de még abba sem hagyom egyedül. persze van olyan hogy átszaladok a vizes cumiért de ez ténylég pár másodperc. de minek kísérteni az ördögöt egy levél miatt? megtörténik veletek is egy komoly baleset azt majd másképp gondoljátok. az ágyon sem hagyom egyedül, még fejjel akar lejönni. nincs szükségem egy agyrázkódásra, ne adj isten nyak sérülésre....stb.
2015. máj. 21. 21:54
 25/28 anonim ***** válasza:
43%

1-2 percre igen. Volt pl. hogy beteg voltam, etettem a fiam, és rám jött a hasmenés. Természetesen nem csatoltam ki, és vittem magammal. Muszáj volt mennem wc-re, de az egész kb. 2 perc volt.

Több időre én sem hagynám, de azért megnézném,hogy itt még sosem volt-e olyan,hogy anyuka figyelmetlenségéből keletkezett sérülés? Pl. ágyról leesett stb.

Ill. azt is megkérdezném,hogy kinek hány gyereke van? Mert mondjuk egy 10 hónapos, meg egy két éves gyerek mellett bizony előfordul olyan szitu,hogy 1-2 két percre ott kell hagyni.

2015. máj. 22. 06:09
 26/28 anonim ***** válasza:
88%
Képes voltál egy újabb kérdést kiírni, csak hogy valaki végre igazat adjon neked? Te nagyon nem vagy rendben.
2015. máj. 22. 08:23
 27/28 anonim ***** válasza:

nem unod még??? Ne fb-ozz annyit, már írtam!

Túl sok időd van, anyukám!

2015. máj. 22. 08:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem. Ez rá is van írva az etetőszékre és itt a gyk-n is olvashatsz kellemes székkel felborulós fejet a kőpadlón koppantós történeteket. Egyáltalán miért akarod magára hagyni???
2015. máj. 22. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!