Amikor bent ül a gyerek az etetőszékbe, magára hagyhatom néhány percre ha épp dolgom akad?
Ha be van kötve szorosan, akkor igen.
Mostanáig nem kötöttem be a lányomat, mert csak az etetés idejére ült benne, én meg maximum egy méterre távolodtam csak el.
Nemrég lehajoltam elővenni valamit a szekrényből, felnéztem és állt benne. Nagyjából 3-4 mp-re nem néztem rá, addig kivitelezte.
Most egy éves, járni még nem tud, csak kapaszkodva.
Azóta szíjazom.
Amennyiben be van kötve, igen.
Én mentem már ki postáshoz ajánlott levelet átvenni (kertes ház), amíg a fiam ebédelt. Semmi baja nem lett, csak tiszta kaja lett minden. Kb 1 éves volt.
Én mindig bekötöttem.
Miért ne maradhatna benne? Babakocsiba is ott hagyja az ember... abba is ugyanolyan a biztonsági öv. Persze ne evés közbe de ha játszik miért ne maradhatna benne? Ennyi erővel egy járókába se kéne ott hagyni.
De amúgy miért nem megy veled? Sose értettem ezt a dolgom van berakom a járókába vagy ide oda... miért nem lehet szabadon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!