Amikor bent ül a gyerek az etetőszékbe, magára hagyhatom néhány percre ha épp dolgom akad?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 19:58
11/28 A kérdező kommentje:
Jesszus... betudod linkelni ezt a kérdést? Mi lett a picivel? Komolyan milyen anyukák vannak... Énsem hagytam az etetőszékben soha. De sajnos egyesek szerint ez teljesen normális dolog.
2015. máj. 21. 20:43
12/28 anonim válasza:
Meg még be is linkelte a két kérdést egymáshoz...
Szerintem az nem szabvány etetőszák, vagy nem rendeltetés szerűen van használva, amelyik fel tud borulni.
Bocs, hogy nem vagyok paramami, ás át merek venni egy levelet, amíg az etetőszékben ül bekötve a gyerekem...
13/28 anonim válasza:
Most minek másoltad be a másik kérdésed.... elhiszed a hülyeséget amit face kiírnak ... de most kell egy kérdés h a válaszadókat egymásnak fordítsd??? 2 külön dolog...
14/28 A kérdező kommentje:
Pontosan azért, hogy lássátok a különbséget. Hogy ez nem normális, hogy otthagyjátok 1 méter magasságba a gyereket. Akinek kiesett a gyereke már etetőböl, az tuti nem ír ide, mert szégyenli magát.
2015. máj. 21. 20:52
15/28 anonim válasza:
Szerintem itt a hangsúly azon van, hogy nem hagyom a gyereket étellel az etetőszékben magára, míg kiugrok a postáshoz, futárhoz stb.
16/28 anonim válasza:
10es vagyok.
sajnos nem tudom belinkelni a kérdést. szerintem nem is válaszoltam hozzá...az egyik válaszoló írta.
17/28 anonim válasza:
18/28 anonim válasza:
Nekem 14 hós a lányom, és a beszíjazott etetőszékben is fel tud térdelni,de nem szoktam magára hagyni 1 percre sem. ha dolgom akad akkor beteszem a járókába, vagy viszem magammal.
19/28 anonim válasza:
Látom itt is csak törölteted a választ ami nem tetszik....
Kár h IQ-t nem néznek gyerekvállalás előtt....
20/28 anonim válasza:
5-ös. az én gyerekem csak folyadékot képes félrenyelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!