Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok szülő miért akarja másra...

Nád a házam teteje kérdése:

Sok szülő miért akarja másra hárítani a felelősséget a "munkájáért"?

Figyelt kérdés

Vállaljuk csak fel, ha tönkretettük gyerekünk, gyerekeink életét a középkori nevelési elveinkkel vagy azzal, hogy teljesen életképtelen gyereket neveltünk.

Mi vagyunk a hibásak, nem bújhatunk ki a felelősség alól.

Ne szüljön, aki képtelen a gyereknevelésre!

2015. máj. 7. 08:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Az ún. középkori nevelésen mit értesz? Hogy vannak elvei a szülőnek, amit akar tartatni a gyerekével, hogy illemre neveli??? Ezeket csak jól teszi. Akkor tenné rosszul a dolgát, ha mindent ráhagyna a gyerekére, és felnőtt korában a fogalma sem lesz arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen.
2015. máj. 9. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
folyt.: viszont figyelembe kell venni, hogy a gyerek mire képes, és a képességein felül nem kell semmit erőltetni.
2015. máj. 9. 09:46
 13/16 anonim válasza:

Hú erre írok én is.

Remélem van aki jelen van.

Hát nekem van egy kerek 3 evesem és egy 9 honaposom.

Hát na. A nagy egy határozott jellem. Így is nevelem hisz én is ilyen vagyok, de azért kíváncsi vagyok mi lesz a vége.....

Remélem a középkori módszer nyer.

Félre ne értsétek nem alkalmazok durva módszereket, de igenis , racsapok néha q kezére, hogy tudja nem szabad.

Van hogy egy nap 3-szor osszeveszunk, van, hogy 1 hónapig birom idegekkel. De igenis szigor van. Nincs édesség csak ha eszik valami normális ételt is és a többi.

A kicsivel nagyon nehéz hisz ni cs el egyedul. Nappal nem alszik csak kétszer fel órát. De őt is próbálom kordában tartani.

Oke rabszolgák vagyunk, de mindennek van határa...

2023. máj. 21. 20:25
 14/16 anonim válasza:

Ja és főzzek mossák takarítják.

Segitseg nincs

2023. máj. 21. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Teljesen normális totyogós mentalitást írtál le.

És csöpög az írásodból a frusztráció és a kiégés.

Apuka hol nap ilyenkor?

2023. júl. 14. 00:12
 16/16 anonim válasza:

Bizony bizony. Fáradt vagyok.

Szeptembertől szeretnék magammal is foglalkozni. Nekem sok a 2 gyerekegyszerre. 1gyel teljesen mas voltam. Sok dicseretet kaptam. A masodik utan haat... azert 3évig velük lenni 0-24

Segitseg nincs. Ez van.

Biztos rosszul csinaltam/csinálok valamit, de segitseg nélkül irto nehéz...

Aki ebben a cipőben van tudja.

Apa szuper apa, de az esti 1 óra segitseg irtó kevés...

Aki megoldja idegeskedés nélkül emelem kalapot.

De a Föld már reg kihalt volna ha csak ilyen anyak lennének a földön.

Ja és ne mond már hogy az ilyen nyugodt anyák nem foglalkoznak magukkal. Biztos van idejük fodrászhoz menni, futni, fürdeni egy fél órát nyugodtan sorolhatnam. ... Nyugalom kell a nyugodt neveleshez.

2023. júl. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!