Mi a baja a lányomnak?

Figyelt kérdés
Lassan 14 éves lesz a hölgyemény, édesanyjával elváltunk. Van neki saját szobája, de este mindig velem akar aludni. Rákérdeztem párszor, általában azért mert "jó", vagy mert "apa hiánya van". Megkérdeztem az anyját,nála nem csinál ilyet

2015. máj. 5. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az anyját többet látja, és a lányok amúgy is inkább apásak :) szóval szerintem csak simán annyi, amit mondott, hiányzol neki, és minél tobbet veled akar lenni:)

Használd ki, mert maholnap felnőtt nő lesz, hamarabb, mint hinned.

Frissen valtal? Mert akkor egy pici regresszió teljesen normális. Ha stabilizálódik a helyzet, magától leszokik róla valszeg.

2015. máj. 5. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

gyerekkorában (2-X éves) aludt veled/veletek?

milyen a kapcsolata veled?

2015. máj. 5. 08:43
 3/9 anonim válasza:
70%

Na mit gondolsz, milyen a kapcsolata?

Az ember esze megáll egyes észlények gondolkodásán!

2015. máj. 5. 08:50
 4/9 anonim válasza:
100%

Biztos, hogy csak hiányzol neki! :)

Én is ilyen voltam/vagyok a máig napig. 18 éves létemre imádok apával lenni(az én szüleim is váltak),ugyanúgy megölelgetem, megpuszilgatom,ha filmezünk mellé fekszem. Fiatal még, ezzel semmi probléma nincsen! :)

2015. máj. 5. 08:50
 5/9 A kérdező kommentje:
4 éves korában váltunk el, azelőtt csak néha aludt nálunk
2015. máj. 5. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy hiányzol neki, én pontosan ugyanezt csináltam.

(11 éves voltam, amikor elváltak, 13 éves koromig mindig kikönyörögtem, hogy együtt aludjunk apával.)

27/L

2015. máj. 5. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy most kezd lassan kamaszodni. Most tenyleg szüksége van rad, lassan képbe jonnek a pasik. Örülj, hogy bízik benned és szeret.
2015. máj. 5. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

#3-as: attól mert odafekszik mellé attól még lehetnek eltávolodva egymástól és hiányzik neki és lehetnek nagyon bensőséges viszonyban, hogy mindent megosztanak egymással...

te is gondolkozhatnál néha te észlény :)

2015. máj. 5. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez normális. Anno én mi is pontosan ezt csináltuk a húgommal. Egy-két év, és kinövi.
2015. máj. 6. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!