Mi a baja a lányomnak?
Gondolom az anyját többet látja, és a lányok amúgy is inkább apásak :) szóval szerintem csak simán annyi, amit mondott, hiányzol neki, és minél tobbet veled akar lenni:)
Használd ki, mert maholnap felnőtt nő lesz, hamarabb, mint hinned.
Frissen valtal? Mert akkor egy pici regresszió teljesen normális. Ha stabilizálódik a helyzet, magától leszokik róla valszeg.
gyerekkorában (2-X éves) aludt veled/veletek?
milyen a kapcsolata veled?
Na mit gondolsz, milyen a kapcsolata?
Az ember esze megáll egyes észlények gondolkodásán!
Biztos, hogy csak hiányzol neki! :)
Én is ilyen voltam/vagyok a máig napig. 18 éves létemre imádok apával lenni(az én szüleim is váltak),ugyanúgy megölelgetem, megpuszilgatom,ha filmezünk mellé fekszem. Fiatal még, ezzel semmi probléma nincsen! :)
Egyértelmű, hogy hiányzol neki, én pontosan ugyanezt csináltam.
(11 éves voltam, amikor elváltak, 13 éves koromig mindig kikönyörögtem, hogy együtt aludjunk apával.)
27/L
#3-as: attól mert odafekszik mellé attól még lehetnek eltávolodva egymástól és hiányzik neki és lehetnek nagyon bensőséges viszonyban, hogy mindent megosztanak egymással...
te is gondolkozhatnál néha te észlény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!