Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja lehet a 19 éves...

Mi baja lehet a 19 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

1,5 éve már, hogy még csak nem is randizott senkivel! Előtte volt egy 2 éves kapcsolata, nagyon szerették egymást, aztán sokat veszekedtek. Azóta senkije se volt, egy éjszakára sem.

Ez normális? Vagyis hát most van a legszebb korban, nem nagyon jár el, bulizni sose járt..

2015. febr. 23. 10:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb így voltam, sose jártam bulizni,nem vagyok az a fajta, inkább itthon ültem. Aztán egy baráti társaságban megismertem az első szerelmemet, 4évig voltunk együtt, majd szétmentünk,továbbra sem jártam bulizni az valahogy nem az én világon.Teljesen véletlenül interneten ismerkedtem meg a mostani párommal aki mára a férjem. De ha nem így történik talán még most is egyedül vagyok. Viszont attól hogy nem tudsz kalandokról nem biztos hogy nincsenek is, én nagyon jóban vagyok édesanyámmal de nem tud mindenről.
2015. febr. 23. 10:09
 2/23 A kérdező kommentje:
Mindig elmondja, hova megy (magától), és igaz is (például megy a menhelyre, látom, hogy sáros csizmában jön haza)
2015. febr. 23. 10:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmondtam kérdés nélkül ,hogy hova és kihez megyek,de minden apró részletet nem osztottam meg.
2015. febr. 23. 10:32
 4/23 A kérdező kommentje:

De nem érted? Nem megy senkihez át, és ahova megy, annak mindig van jele. Ha valakivel találkozik, csak nem viszi a sáros csizmajat meg a régi csúnya kabátját.

És csak ilyen helyekre jár el.

2015. febr. 23. 10:43
 5/23 A kérdező kommentje:
Ha vásárolni megy, mindig hamar haza ér, 1 óra az utazás, meg kb 1 órát nézelődik...
2015. febr. 23. 10:44
 6/23 anonim ***** válasza:
82%

Talán "gyászolja" az előző kapcsolatát.

Ha tényleg nagyon szerették egymást, akkor nem kis idő kell neki túllépni a szakításon. Nem lóverseny ez, majd rendbe jön lelkileg, és akkor nyitott lesz egy új kapcsolatra. Ne félj, nem marad vénlány :-)

Amúgy én is így voltam, csak azzal a különbséggel hogy engem 29 évesen hagyott el a nagy "Ő". Egy évig rá sem néztem senkire, a szüleim már könyörögtek, hogy legalább szexpartnert (s.i.c.) keressek, mert jaj, mi lesz így... (én meg iszonyú jókat mulattam, hogy az én egyébként maradi "őseim" kergetnének szexelni...)

Aztán megismertem a férjemet. Ennek tíz éve. Azóta boldogan élünk és neveljük a kislányunkat.

2015. febr. 23. 11:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja. Attol, hogy nem bulizik esz nelkul es nem megy bele egyejszakas kalandokba, meg normalis. Sot, ez a normalis. Orulj, hogy ilyen gyereked van.
2015. febr. 23. 11:26
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, majd ismerkedik ha akar. Lehet, hogy megismert 1-2 srácot közben, csak nem akart tőlük semmit és nem köti az orrodra.
2015. febr. 23. 11:43
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Normális, 20 éves koromig barátom sem volt, egyéjszakás kalandom meg végképp nem.
2015. febr. 23. 11:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, h menhelyen vagy hol találkozgat valakivel. De nem feltétlen kell egyfolytában lenni valakinek.
2015. febr. 23. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!