Mi baja lehet a 19 éves lányomnak?
1,5 éve már, hogy még csak nem is randizott senkivel! Előtte volt egy 2 éves kapcsolata, nagyon szerették egymást, aztán sokat veszekedtek. Azóta senkije se volt, egy éjszakára sem.
Ez normális? Vagyis hát most van a legszebb korban, nem nagyon jár el, bulizni sose járt..
De nem érted? Nem megy senkihez át, és ahova megy, annak mindig van jele. Ha valakivel találkozik, csak nem viszi a sáros csizmajat meg a régi csúnya kabátját.
És csak ilyen helyekre jár el.
Talán "gyászolja" az előző kapcsolatát.
Ha tényleg nagyon szerették egymást, akkor nem kis idő kell neki túllépni a szakításon. Nem lóverseny ez, majd rendbe jön lelkileg, és akkor nyitott lesz egy új kapcsolatra. Ne félj, nem marad vénlány :-)
Amúgy én is így voltam, csak azzal a különbséggel hogy engem 29 évesen hagyott el a nagy "Ő". Egy évig rá sem néztem senkire, a szüleim már könyörögtek, hogy legalább szexpartnert (s.i.c.) keressek, mert jaj, mi lesz így... (én meg iszonyú jókat mulattam, hogy az én egyébként maradi "őseim" kergetnének szexelni...)
Aztán megismertem a férjemet. Ennek tíz éve. Azóta boldogan élünk és neveljük a kislányunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!