Mi baja lehet a 19 éves lányomnak?
1,5 éve már, hogy még csak nem is randizott senkivel! Előtte volt egy 2 éves kapcsolata, nagyon szerették egymást, aztán sokat veszekedtek. Azóta senkije se volt, egy éjszakára sem.
Ez normális? Vagyis hát most van a legszebb korban, nem nagyon jár el, bulizni sose járt..
Se suliba nem jár, se dolgozni? O.O
Amúgy nem értem. Nekem 22 évesen volt az első párkapcsolatom, aminek a végére azt hittem soha többé nem fogok fiúhoz érni.
Most van egy barátom, akivel együtt vagyok pár napja, de vele is inkább lelki a kapcsolatunk.
És nem, nem vagyok sérült vagy ilyesmi. Csak karrierista, meg önbizalomhiányos. Kicsit nehezebben találtam magamnak párt. Ennyi.
Keress neki valami hobbit talán... Lehet az segít.
Ez egyáltalán nem probléma,hogy ilyen,én is ilyen vagyok,ugyanúgy 19 éves vagyok.2 éves komoly kapcsolatom volt nekem is,előtte meg volt 1 éves kapcsolatom is,nehogymár az egéz fiatalságomat az kösse le,hogy pasik után futkozok,basszus!Néha azért az ember szeret egyedül lenni,vannak akik jobban szeretnek egyedül lenni,és többet,mint mások.Na,mi ilyenek vagyunk!Ezt jobban el lehet fogadni,mint a drogos rib*,akiket kirúgnak az iskolából a sok hiányzás miatt,de a szüleik azzal sincsenek tisztában,hogy a gyerek él-e,hal-e,őt lehet,hogy őket nem is érdekli.Na,erről meg ennyit.
Egy szülő nem annak örül,ha normális a gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!