Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm azt mondja ha valaki terhes lesz vagy megszületik a babája le kell vágatnia a derékig érő haját.Egyrészt azért mert könnyebben kezelhető másrészt mert egy igazán új kezdethez egy új haj dukál.
Ti mit gondoltok erről?
2015. máj. 4. 22:30
11/12 anonim válasza:
Butaság, én azért vágattam le, mert éjszaka is össze kellett gumiznom, mert belógott a baba arcába szoptatáskor, így semmi értelme nem volt, hogy hosszú, így csak praktikumból vágattam le a gyerek kb 5 hónapos korában.
12/12 anonim válasza:
Nekem szr a hajam, vagy egész nap fésülöm, vagy úgy nézek ki, mint aki a konnektorral játszik.
Annál meg nincs rondább szerintem, mint egy kócos torzomborz hosszú haj.
Ez a gyerekek érkezésével még élesebben látszott. Ha összefogtam, akkor rommátörik.
Most szájvonalig érő hajam van, reggel megmosom szárítom, és este is tökéletes, van tartása. Inkább vagyok csini rövidhajas, mint igénytelen hosszú hajas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!