Mit gondoltok erről a helyzetről?
Arról a nőről, aki a kétéves fia mellől kimenne, hogy a családnak jobb legyen, azt gondolnám, hogy nagyon nehéz döntést kellett hoznia. Hogy jól, vagy rosszul döntött, azt egy kívülálló nem tudja megmondani. Igaziból nem az a lényeg, hogy ki mit gondol a nőről, hanem az, hogy a kétéves gyereke ezt hogyan fogja tudni feldolgozni, illetve ő hogyan dolgozza fel, ha a gyerek eltávolodik tőle.
Én biztos nem tudnám megtenni, de ettől még nem tartom hibának, ha valaki másképp dönt, csak mérlegre kell tenni, hogy tényleg megéri-e. Pénzt keresni sokféle módon lehet, a gyerektől elvett időt viszont soha semmi nem fogja pótolni.
En nem lennek ra kepes.Egyebkent talalkoztam mar olyan novel, aki a babajatol es csaladjatol tavol dolgozott evente 6 honapot.Oszinten szolva csak azon gondolkodtam, hogy milyen nehez lehet neki amikor nem lehet veluk.
Szinte kamaszkoromtol kulfoldon elek, nekem termeszetes,hogy a kisbabas anyukak is dolgoznak, en is dolgozok a 2.5 honapos babam mellett.Azt viszont elkepzelni sem tudom, hogy a munkaidom leteltevel ne tarthassam a karomban a gyerekeimet minden nap.
Én megtettem, vagyis dolgoztam kint fél évet, a fiam 3,5 éves volt, mikor kimentem, 4. szülinapja előtt jöttem haza. Közben 2szer voltam itthon 2-2 napra. Iszonyú nehéz volt, még jobban ragaszkodott hozzám. Nagyon nehezen viseltük, ő sokáig nem tudta feldolgozni, még ősszel is voltak viselkedési problémái az oviban (5 éves már), amit a nevelési tanácsadóban erre vezettek vissza, anya figyelmét felkelteni....
Jó helyen volt, mert az apjával és a nagyszüleivel volt, emiatt nem is aggódtam, viszont még egyszer nem tenném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!