Mit gondoltok erről a helyzetről?
Ezért szoktam mondani, hogy sok esetben ez a habzó szájú abortusz ellenzés csak egyszerű színház meg álerkölcsösség.
Azt senki ne akarja nekem bemesélni, hogy aki valóban azért ellenzi, mert számára nincs fontosabb a gyereke életénél, az csak úgy képes lenne kidobni az utcára.
Pont olyan aki leszrja a gyerekét. Nem az a 18 éves az egyedüli.
De tudod mit? Jobban járt, legalább nem mérgezi őt az id.óta anyja.
Ha a mostohaanyám 20 éves koromban tényleg kibsz (csak apa nem engedte neki) ezerszer jobb életem lenne... LENNE ÉLETEM, nem egy depressziós, kajazavaros nőféle lennék - ugyanis, hogy nem tudott kivágni, még 3 évig megkeserítette az életem.
Hasonló jutott az eszembe, mint a 4-es válaszadónak.
Az élet védelme, jog az élethez, mindenáron élet, meg hasonló fennen hangoztatott elvek mellett elveszik az a tény, hogy a magzat megszületik, gyermekké, majd felnőtté cseperedik. És akkor már nem kell védeni? Még a saját gyermekünket sem? Csak az volt a lényeg, hogy joga volt megszületni? Komolyan nem is értem.
Ahogyan azt a nyíltan abortuszellenes anyát sem értem, aki tiltja a gyerekét a sokgyerekes családból jövő, piszkos, neveletlen gyerektől, akiről magzatként az volt a véleménye, hogy kötelesség megtartani, mert ahol 4-nek jut (bár már akkor sem jutott), ott jut 5-nek is.
A barátnődnek csak annyit üzennék, hogy az idő nagyon sok mindent megold, és ennél sokkalta súlyosabb dolgok is megbocsátást nyernek családon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!