Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel történt az eset. Mielőtt valaki fáradna azzal hogy mit érdekel ez engem stb. előzném meg a vitát, azzal hogy neked sem kötelező válaszolni a feltett kérdésre. A barátnőm 18 éves volt amikor abortuszra ment. Az anyja eléggé abortuszellenes félt a lány hogy meg kell tartania ezért nem mondta el neki.De kiderült a dolog ezért kidobta a házból már hónapok óta nem beszélnek a lány egy darabig nálunk lakott. Megmondom őszintén nem értem ezt a helyzetet, hogy szó szerint kitagadja a lányát ezért? Nem alakult ki köztük érzelmi kötődés? Vagy mi lehet az oka ennek? Én őszintén megmondom engem nagyon megdöbbentett hogy hónapok óta nem keresi a saját lányát.
2014. nov. 27. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenre nem lennék képes, szerintem egy anya mindig anya marad, akkor is ha abortuszra megy a lánya. De az elgondolkodtató, hogy miért nem merte az anyjának elmondani, ott azért a lány részéről is komoly bizalomvesztés van.
2014. nov. 27. 10:03
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Azért nem mondta el mert félt, tudta mi a véleménye. Akkor is kidobta volna úgy gondolta a lány.
2014. nov. 27. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem szörnyű anya az ilyen... Eleve sokat elárul, hogy el se merte mondani, és lám, nem volt alaptalan a félelme... Én nem is értem, hogy lehet ilyen egy "anya". Megértem, hogy felzaklatta az eset, de eldobni magától a lányát ezért. Hátha pár hónap és megenyhül... :/
2014. nov. 27. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Ezért szoktam mondani, hogy sok esetben ez a habzó szájú abortusz ellenzés csak egyszerű színház meg álerkölcsösség.

Azt senki ne akarja nekem bemesélni, hogy aki valóban azért ellenzi, mert számára nincs fontosabb a gyereke életénél, az csak úgy képes lenne kidobni az utcára.

2014. nov. 27. 11:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó én is ezt gondolom erről a nőről. Milyen anya az aki utazótáskában kidobja a gyereke ruháját, és azt sem tudja hogy van e hol laknia?
2014. nov. 27. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont olyan aki leszrja a gyerekét. Nem az a 18 éves az egyedüli.

De tudod mit? Jobban járt, legalább nem mérgezi őt az id.óta anyja.

Ha a mostohaanyám 20 éves koromban tényleg kibsz (csak apa nem engedte neki) ezerszer jobb életem lenne... LENNE ÉLETEM, nem egy depressziós, kajazavaros nőféle lennék - ugyanis, hogy nem tudott kivágni, még 3 évig megkeserítette az életem.

2014. nov. 28. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Hasonló jutott az eszembe, mint a 4-es válaszadónak.

Az élet védelme, jog az élethez, mindenáron élet, meg hasonló fennen hangoztatott elvek mellett elveszik az a tény, hogy a magzat megszületik, gyermekké, majd felnőtté cseperedik. És akkor már nem kell védeni? Még a saját gyermekünket sem? Csak az volt a lényeg, hogy joga volt megszületni? Komolyan nem is értem.

Ahogyan azt a nyíltan abortuszellenes anyát sem értem, aki tiltja a gyerekét a sokgyerekes családból jövő, piszkos, neveletlen gyerektől, akiről magzatként az volt a véleménye, hogy kötelesség megtartani, mert ahol 4-nek jut (bár már akkor sem jutott), ott jut 5-nek is.

A barátnődnek csak annyit üzennék, hogy az idő nagyon sok mindent megold, és ennél sokkalta súlyosabb dolgok is megbocsátást nyernek családon belül.

2014. nov. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!