Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit gondoltok a...

Kamaszok! Mit gondoltok a kialakult helyzetről? : ) (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy számomra nagyon kedves barátnőmet pont itt ismertem meg gyik-en 4 ève nyáron.Tavaly nyáron már taliztunk,nem is csak 1 nap.Ott is aludtam náluk 1 vagy 2 este,már nem tudom.

Azt tudni kell,hogy sajnos az ország 2 ellentètes vègèben lakunk,szóval nem is tudtunk előbb találkozni megint,ès sajnos voltak hullámvölgyek is,ami már megoldódott.

Tudja,hogy megyek feléjük,lesz szállásom egy lefoglalt helyen.Szeretnék vele találkozni,de azt mondja ő most nem tud,mert nincs egy ft-ja sem,a szüleitől pedig semmikèpp sem fog kérni,tudom,mert ő nem ilyen kéregetős típus.Mondta,hogy mindem további nélkül benne van,ha majd tud dolgozni,és lesz pénze.Én viszont nagyon szeretnék,mert 1 éve találkoztunk utoljára,és ha már egyszer utazom 6-7 órát,akkor szerintem nem irreális,amit szeretnèk. (:

Mondta,hogy van egy lány,akivel mostanában haverkodik.Egy helyen laknak,de akkor is... Most akkor ő fontosabb,mint akivel 4 éve barátok?!Pláne,hogy azzal a csajjal szinte mindig talizthat,velem nem.Mit gondoltok?(Amúgy 18 éves vagyok.)

2014. júl. 24. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar akkor nem...ne erőltesd a dolgot. Nem pénzkérdés a barátság!

Egyébként alig találkoztok, lehet beszéltek a neten, de az kevés egy igazi barátsághoz!

2014. júl. 24. 08:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Te biztosan jobban tudod amúgy,hogy mi kevés egy barátsághoz,és mi nem.Képzeld,hogy rá számíthattam a legfájdalmasabb idők alatt is...az osztàlyban lèvő baràtnőimre meg pl nem igazán.Illetve majdnem minden nap beszélünk.Webkamerázni is szoktunk.

Nem gondolom,hogy a barátság távolság függő,bàr igen,valóban nem is pénz kérdése.

2014. júl. 24. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mit meg nem adnék azért,hogy a 6-7 órára lévő barátnőmet egyszer láthassam.

Ne erőltesd ha nem akarja

2014. júl. 24. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát kislány sajnálom hogy rosszul esik a véleményem, de szokd meg hogy nem mindig azt kapod amit hallani szeretnél!

Egyébként is Te kérdezted meg mások véleményét a dologról...

Ja, és bocsi, lehet az a probléma hogy már nem kamasz vagyok, és kicsit többet látok az életből mint Te.

2014. júl. 24. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Pár éve hasonló ok miatt szakítottam meg egy netes barátságot. Én többször voltam a szülővárosának közelében és kértem, hogy találkozzunk, mindig csak hárított.

Ha nem érdekled nem tehetsz semmit.

2014. júl. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!