Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
szívás...
a srác biztosra ment. két csaj, az egyikkel csak össze jön
nem rossz taktika bár nem lennék a lányok helyében
neked egy dolgot tudok mondani:
örülj hogy nem te kaptál egy ilyen alakot!
ha most képes volt erre akkor később mit tett volna még?
viszont abban igaza lehet hogy ha nem beszéltetek ténylegesen róla hogy mi van köztetek az ilyen helyzet megesik:S
javaslom felejtsd el! biztos találsz nála jobbat!:)
drukkolok!
Ne haragudj hogy ezt mondom, de a fogalmazásból és a szituációból nekem úgy tűnik még fiatalok vagytok, és éretlenül kezeltétek mindketten a helyzetet, ezért nehéz elemezni mit kinek hogyan kellett volna máshogy. Ez nem gáz, kialakul magától és nekem úgy tűnik legalább van önkritikád.
A bunkóság viszont egy más dolog. Igaz hogy nem ígért neked semmit szóban... de gesztusokkal, kedveskedéssel ... randizással!!! egyértelművé tette hogy érdekled, és a minimum ebben a helyzetben hogy tisztelettel eléd áll és megmondja hogy meg gondolta magát, ráadásul van egy másik lány is aki tetszik neki. Bunkóság ha csak a saját érdekeit tartja szem előtt és a te érzéseidet figyelmen kívül hagyja.
Én azt tanácsolom ne foglalkozz vele. Egyrészt mert nem ér annyit a srác, másrészt mert úgyse tehetsz jobbat, harmadrészt mert most nem tiszta a fejed. Ha majd eltelt egy kis idő, feldolgozod, és úgy gondolod át az egészet, tisztábban fogod látni. Egyébként sem csináltál semmi rosszat. Szerintem megbántva lenni egy fokkal jobb mint a bűnbánat. Neki kéne rosszul éreznie magát, de sajnos nem teszi.
Az elfelejtés pedig tapasztalatom szerint ott kezdődik hogy, el is akarod felejteni. Ha ez meg van, szükséged lesz még türelemre és erőre. Maga a folyamat két lépcsős. 1. Nem gondolkozol rajta. Nem elemzed a történteket mit hogyan keltett volna, kinek volt igaza stb. 2. Ne gondolj rá. Ez sokkal nehezebb, mert akarva akaratlanul feldereng majd az arca stb.. viszont ha igyekszel el terelni a figyelmed (tanulás, hobbi, barátok, másik fiú?) előbb utóbb magától eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!