Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
Arról van szó, hogy van egy lány, nemrég ismertem meg. Ő közeledett felém. Nekem tetszett, én is neki. Szépen alakulgatott a dolog, majd hirtelen megváltozott. távolságtartó lett, alig akar beszélni velem. Mintha 2 különböző lányról lenne szó. De ez a változás minden előjel nélkül. Tehát egyik nap még szuper minden, másnap már teljesen megváltozott. :S
Én 23/F
Előző vagyok
Szerintem kérdezd meg, hogy megbántottad-e valamivel. Ne tegyél úgy, mintha nem vetted volna észre ezt a változást. Lássa, hogy Téged zavar. Talán észhez kap.
utsóval egyetértek..
kérdezz rá, hogy megbánottad-e vlmivel, vagy rossz kedve van-e.. ha egyik sem, akkor meggondolta magát.. [sztem]
Figyelj... Legfontosabb, hogy ne foss be... (Már bocs... ;))
Az a lényeg, hogy ha nagyon tetszik, akkor vagy nyomulj, vagy elkéstél... :S Sok sikert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!